Bliv medlem af Praktiserende Akupunktører

Få et fagligt fællesskab i Danmarks største og ældste brancheforening for akupunktører.

Brancheforeningen Praktiserende Akupunktører arbejder for at sikre de bedste betingelser for akupunkturfaget og for at sikre den højeste faglige standard.

Men vi arbejder også for at give vores medlemmer – nye som gamle – de bedste betingelser for at drive deres klinikker, få flere patienter, efteruddanne sig og hjælp til at drive deres forretning.

Som medlem af Praktiserende Akupunktører får du en lang række fordele, som sikrer dig i dit daglige arbejde, samt hvis du får brug for hjælp og rådgivning i særlige situationer. Som medlem med nyopstartet klinik, kan du få PA-Mentorordning, så du kommer godt i gang med din klinik.

Praktiserende Akupunktører kan i 2021 fejre 30-års jubilæum.
Det er din garanti for at melde dig ind i en stabil og bæredygtig forening, som formår både at tiltrække nye medlemmer og fastholde de gamle. PA er din seriøse sparringspartner til din virksomhed - medlemmernes behov er vores hverdag.

Vi kæmper kontinuerligt for at øge anerkendelsen af akupunktur

Selv om man er medlem af PA, er vi i foreningen klar over, at du som akupunktør stadig skal arbejde hårdt for anerkendelsen af dit arbejde – særligt i forhold til det etablerede sundhedsfaglige system.

Derfor arbejder vi hårdt for at markedsføre og synliggøre akupunkturens mange fordele og skabe en større anerkendelse af faget både på politisk plan, inden for det etablerede sundhedssystem og blandt den brede befolkning.

Bl.a. har Praktiserende hvert år en velbesøgt sand på messen "Lægedage", hvor vi er i dialog om akupunktur og den rige evidens bag behandlingen.

Samarbejde og indflydelse nationalt og internationalt

Praktiserende Akupunktører søger indflydelse og fordele for deres medlemmer både politisk og erhvervsmæssigt i Danmark.

Samtidig arbejder PA tæt med vores nordiske søster-foreninger, som også arbejder for at opnå autorisation.

PA er samtidig den eneste danske brancheforening, der lever op til kravene om medlemskab af den europæiske paraplyorganisation for akupunkturbrancheforeninger, ETCMA.

På denne måde deler vi erfaringer og læring for at fremme akupunkturens vilkår for vores medlemmer.

"Praktiserende Akupunktører er en stærk og forankret spiller for akupunkturens fremme i Danmark. Vi har 30 års erfaring i at varetage akupunktørernes interesser i Danmark - en erfaring, som både vores medlemmer, men også alle andre akupunktører har nydt godt af".

I Praktiserende Akupunktører:

  • Har vi et målrettet fokus på akupunktur og arbejder for praktiserende akupunktører som erhverv.
  • Arbejder vi politisk for at opnå autorisation til akupunktører.
  • Arbejder vi for folkelig og politisk anerkendelse af akupunktur som behandlingsform.
  • Har vi en dedikeret og aktiv bestyrelse.
  • Er vi den eneste danske brancheforening, der opfylder medlemskravene til ETCMA.
  • Søger vi politisk indflydelse på akupunkturfaglige områder.
  • Indgår vi i en række internationale samarbejdsrelationer med andre paraplyorganisationer.

PA-godkendelsen er en blåstempling

Hos Praktiserende Akupunktører tager vi faget og fagligheden seriøst, og vi stiller høje krav til vores medlemmer. For vi forlanger, at vores medlemmer er stolte fanebærere for akupunkturen.

Vores stigende uddannelseskrav sikrer både et højt fagligt og sikkerhedsmæssigt niveau inden for faget.

Medlemskab af PA medfører ret til titlen ”PA-godkendt behandler” – et kvalitetsstempel, der forsikrer klienterne om, at du som akupunktør lever op til de højeste faglige og sikkerhedsmæssige standarder.

Find en behandler der kan hjælpe.

Hvor finder du en PA-godkendt akupunktør?

Du kan finde en PA-godkendt akupunktør nær ved din bopæl, uanset, hvor du bor. Vi har mere end 500 PA-godkendte medlemmer fordelt i landet. Alle er klar til at hjælpe dig. Indtast postnummeret på den nærmeste større by for at se, hvem du kan få hjælp hos.