Medlemsfordele

Du bliver en del af det ældste akupunkturkollektiv i Danmark med retten til at kalde dig "PA-godkendt akupunktør".

Som medlem får du en lang række fordele i en brancheforening, der tager hånd om medlemmernes faglige interesser og erhverv.

SÆRTILBUD til nye medlemmer: Spar 500 kr. i indmeldelsesgebyr (normalpris 500 kr.) og få 50% rabat på kontingentet det første år. Er du udover akupunktør også RAB massør eller zoneterapeut tilbyder vi ligeledes RAB registrering i disse behandlingsformer.

LÆS OM MEDLEMSFORDELE NEDENFOR!

Kollektiv ansvarsforsikring

Forsikringen er tegnet hos TopDanmark og er bredt dækkende.

Den indeholder generelt erhvervsansvar, uanset hvilken behandlingsmetode der anvendes, og dækker desuden fra 1/1 2007 behandlingsskader (dvs. person- og ting-skade) ved akupunkturbehandling og alle øvrige behandlingsmetoder, som medlemmet er uddannet i at udføre.

Forsikringen dækker samtidig advokatbistand og erstatning i forbindelse med en retssag relateret til dit erhverv.

Kollektiv Koda Gramex

For at spille musik i en virksomhed skal der være indgået en aftale med Koda-Gramex. En sådan aftale koster typisk fra 5000 kr. i årligt gebyr, når du driver selvstændig virksomhed.

Praktiserende Akupunktører har lavet en kollektiv aftale med Koda-Gramex på alle aktive medlemmers vegne, som betales via dit kontingent.

Derfor kan du frit tænde radioen eller afspille dine CD'er i klinikken, når du er medlem af PA.

Kurser og foredrag

Mulighed for deltagelse i spændende foredrag, kurser og videreuddannelse med kompetente undervisere fra ind- og udland til en fordelagtig pris.

Forår og efterår afholder Praktiserende Akupunktører en række kurser og foredrag for akupunktører, hvor der inviteres både danske og udenlandske undervisere og foredragsholdere.

Alle kurserne giver mulighed for at optjene efteruddannelsestimer i henhold til opretholdelse af RAB-registreringen.

Se kurser her

Synlig præsentation af din klinik

På aku-net.dk får du din egen profilside, hvor du har mulighed for at markedsføre dig selv og din virksomhed. Derudover findes der på hjemmesiden en søgefunktion "find behandler" som linker direkte til din profilside.

Medlemsdemokrati

Som medlem hos Praktiserende Akupunktører har du fuld medbestemmelse. Det er en demokratisk opbygget forening og vi samles over 100 medlemmer til den årlige generalforsamling hvor vi diskuterer og beslutter alt omkring kontingent, uddannelse, etiske retningslinjer, politisk agenda, autorisation samt nationale og internationale samarbejder.

Markedsførings materiale

Du har adgang til markedsføringsmaterialer og brochurer der kan hentes online på vores medlemsside. Her findes både visitkort, gavekort samt brochurer af diverse områder inden for akupunktur.

"Praktiserende Akupunktørers - for dig der vil vide mere" er en facebookside der promoverer akupunkturen og synliggøre både klinikkerne og brancheforeningen.

Lukket facebookgruppe

Du får adgang til et lukket forum via vores egen facebookside, hvor du kan få sparing fra dine kollegaer i branchen.

Vejledning og hjælp

Du vil altid være opdateret på lovgivning og regler inden for din branche samt din klinikdrift blandt andet via hjemmesiden, nyhedsbreve og facebook.

RAB-registrering

Foreningen RAB-registrerer dig som akupunktør ved optagelse og du vil hele tiden blive opdateret på din opretholdelse af denne.

Netbanksforsikring

Du er omfattet af en netbankforsikring for din klinik/virksomhed, fx ved svindel og tyveri.

Erhvervskonti er ikke normalt dækket gennem sin bank, som ens helt private bankkonto er.

Netbankforsikringen er tegnet gennem Tryg.

Tilkøb sundhedsforsikring

Sundhedssikring via Gjensidige Forsikring, dækning for undersøgelse, behandling og m.m. inden for få dage og evt. på privathospital – (dækningssum max. kr. 5.000.000 pr. person i forsikringstiden)

Der skal ikke afgives helbredsoplysninger i forbindelse med tegning af ovenstående personforsikringer.

Mulighed for tilvalg af ægtefælle/samlever og børn.

Billige tilkøbsforsikringer

Har du brug for at have yderligere forsikringer ud over ansvarsforsikringen, kan du gennem foreningens forsikringsmægler opnå rabat på en række andre forsikringer, som du kan tilkøbe.

Forenende Gruppeliv (dækning ved død – kr. 436.000, dækker til 70. år)*. Mulighed for tilvalg af ægtefælle/samlever og børn samt ansatte og disses familie.

Kritisk Sygdom, dækningssum/udbetalt kr. 100.000 (ved sygdomme beskrevet i policen, dækker til 70. år).

Derudover står vores forsikringsmægler tilrådighed for at indhente yderligere tilbud på forsikringer, du måtte have behov.

"Jeg valgte PA som brancheforening, fordi jeg altid går efter det højeste uddannelsesniveau. Kontingentet er en stor udgiftpost for en nystartet virkesomhed, men jeg synes pengene er givet godt ud, fordi jeg får forsikringskunder og professionel markedsføring tilbage"
- Mette, Medlem af PA siden 2018

Synlighed:

I Praktiserende Akupunktører arbejder vi for medlemmernes synlighed i samfundet.

- Videns deling fra messer og konferencer i ind og udland.

- Arbejde for at præge den politiske dagsorden herunder møder med sundhedspolitiske ordførere, oplæg og input til lovforslag, samarbejde med Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed.

- Arbejde for at højne patientsikkerheden for akupunktur generelt såvel som for hele branchen. Du bliver en del af dette arbejde som medlem.

"Jeg valgte Praktiserende Akupunktører fordi foreningen har fokus på at synliggøre akupunkturfaget på flere niveauer, bl.a. på det politiske niveau, men også i den almene befolkning."
- Peter, Medlem af PA siden 2010

Find en behandler der kan hjælpe.

Find en akupunktør

Du kan finde en PA-godkendt akupunktør i hele Danmark. Brug søgefunktionen og find en tæt på din bopæl.