Om foreningen

Praktiserende Akupunktører er Danmarks største og ældste brancheforening for akupunktører.

PA er en brancheforening, der arbejder for akupunktur som en behandlingsform med bred anerkendelse såvel politisk og folkeligt i Danmark.

PA arbejder tillige for, at behandling med akupunktur udføres af fagligt funderede akupunktører, der alle har et højt uddannelsesniveau enten via grunduddannelse eller efteruddannelse.

Foreningens vision er:

”Akupunktur som et anerkendt behandlingstilbud i Danmark udført på et højt fagligt niveau med patientsikkerheden i centrum”.

Foreningens formål og mission er:

• At samle og registrere uddannede TCM akupunktører, selvstændigt praktiserende og ansatte, der har akupunktur som hovederhverv i én forening, og som på optagelsestidspunktet opfylder PA’s optagelseskrav.
  • At varetage medlemmernes fælles faglige og økonomiske interesser.
  • At yde medlemmerne generel vejledning og bistand i sager rejst af myndighederne.
  • At medvirke til at bibeholde den høje faglige standard blandt medlemmerne, ved at formidle oplysning om kurser af faglig interesse.
  • At søge indflydelse og høringsret hos myndighederne vedrørende den fremtidige sundhedspolitik. At formidle information om akupunktur og få akupunktur udført af foreningens medlemmer, anerkendt som behandlingsmetode.

Bestyrelsen

Praktiserende Akupunktører er en demokratisk forening, der dagligt ledes og drives af en bestyrelse. Du finder her her information om bestyrelsen og foreningens arbejdsudvalg og kontaktoplysninger.

Foreningens politiske arbejde

Foreningen har kontinuerligt arbejdet for politisk at sikre rammer og vilkår for udøvelse af akupunktur i Danmark, der følger med samfundsudviklingens øgede krav om og efterspørgsel.

Etisk/juridisk Råd

Læs om foreningens uafhængige etiske/juridiske råd.

Read about our organisation and how to practice as acupuncturist in Denmark.

Persondatapolitik

Læs her om, hvordan dine persondata behandles i Praktiserende Akupunktører.

Kontakt PA

Ønsker du at kontakte Praktiserende Akupunktører eller få generel information om kontaktoplysninger, findes de her.

Find en behandler der kan hjælpe.

Find en PA-godkendt akupunktør

Du kan finde en praktiserende akupunktør i hele Danmark. Brug søgefunktionen og find en tæt på din bopæl.