Det siger medlemmerne om PA

”PA har en arbejdende bestyrelse som har til formål at varetage dine behov som medlem. Vi sidder klar ved telefonen eller på mail til at besvare dine spørgsmål."

”PA var et oplagt valg for mig, da jeg stod som nyuddannet akupunktør. Brancheforeningen havde været en tydelig partner under min uddannelse, der tog alle henvendelser alvorligt, og svarede hurtigt tilbage med sparring, hjælp og vejledning. Som selvstændig har jeg brug for en tydelig, tilgængelig forening, og det er min oplevelse af PA.”

- Mette, nyt medlem af PA

”I vores øjne er PA den mest seriøse brancheforening inden for akupunktørfaget.

En brancheforening, der kontinuerligt arbejder for at højne det faglige niveau blandt sine medlemmer, og som arbejder på, at vi i Danmark når op på ETCMA niveau, hvilket vi finder meget vigtigt.”

Klaus og Iben, studerende på 2.år på PA godkendt skole

”Et rigtigt godt initiativ er, at PA har allieret sig med et PR bureau, så kommunikation og markedsføring planlægges og håndteres på både strategisk og operationelt plan. En anden vigtig opgave, som PA håndterer, er arbejdet for en autorisation, hvilket jeg, som fysioterapeut, ser som den eneste rigtige vej til accept og respekt for akupunktørfaget i det etablerede sundhedsvæsen.”

Peter, Medlem siden 2010

”Foreningen har fokus på at synliggøre akupunkturfaget på flere niveauer, bl.a. på det politiske niveau, men også blandt den almene befolkning.”

- Bente, medlem siden 2007

”Jeg valgte PA som brancheforening, fordi jeg altid går efter det højeste uddannelsesniveau. Kontingentet er en stor budgetpost for en nystartet virksomhed, men jeg synes at pengene er givet godt ud, fordi jeg får forsikringskunder og professionel markedsføring tilbage.”

Petra, Medlem siden 2019

PA er drevet af ønsket om at hjælpe vores medlemmer til større patientsikkerhed, større anerkendelse i samfundet som fag såvel som større sikkerhed for selve platformen at arbejde fra.
Kontakt os for mere info og vi kan fortælle hvad vi kan gøre for netop dig!

Hvis du har spørgsmål til Praktiserende Akupunktører om medlemskab af foreningen, så kontakt os.

Du kan anvende kontaktformularen eller ringe på 70 25 25 19.

Tak for din henvendelse. Du vil blive kontaktet af foreningen.