Kursusoversigt

Her kan du finde alle de kurser der er relevant efteruddannelse. Listen opdateres løbende.

Vær opmærksom på, at Brancheforeningen Praktiserende Akupunktører fraskriver sig alle former for ansvar i forhold til kursusafvikling og økonomi for kurset. Dette foregår direkte mellem kursist og udbyder og foreningen har ingen ansvar herfor.

FULD UDDANNELSE I AVANCERET AURICULOTERAPI

GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute tilbyder en seriøs og omfattende uddannelse. Bliv Akupunktør med Speciale i Øret – Auriculoterapeut. Materialet er grundigt udarbejdet og let at integrere i din egen praksis.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
27 jan.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælp
Kursus slut: 01-01-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 49405
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

Akupunktur uddannelse med speciale i ØreAkupunktur / AuriculoTerapi

GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute tilbyder en seriøs og omfattende uddannelse. Bliv Akupunktør med Speciale i Øret – Auriculoterapeut. Materialet er grundigt udarbejdet og let at integrere i din egen praksis.

Auriculoterapi, også kendt som fransk øreakupunktur, omfatter et bredt vifte af behandlingsmuligheder, og du vil blive trænet i anvendelsen af flere behandlingsredskaber. Uddannelsen ruster dig til at udføre årsagsbaseret behandling og specialisere dig i en bred vifte af lidelser.

Du vil lære at hjælpe mennesker inden for smerte, psyke, funktionelle forstyrrelser og vores evidensbaserede traumebehandling.  Såsom stress, angst, depression, PTSD, ADHD og ADD. Alle former for smerte, både akutte og kroniske, herunder led- og muskelsmerter, nervesmerter og nerveforstyrrelser, kæbe- og nakkesmerter, hovedpine og migræne. Behandling af hormonelle ubalancer, herunder fertilitetsproblemer og menstruationsubalancer, samt at håndtere overgangsalderen hos både mænd og kvinder. Derudover behandling hud- og ar-problematikker, allergier, fordøjelsesproblemer og meget mere.

FÅ DE RETTE REDSKABER PÅ VORES AKUPUNKTUR UDDANNELSE

Vi tilbyder et spændende og unikt forløb, der ikke kun udvider din viden om dig selv, men også introducerer dig til verdenen af Akupunktur og Auriculoterapi.

Vores mål er samtidig at sikre, at du føler dig tryg ved at stå på egne ben efter uddannelsen og har tillid til dine færdigheder som Auriculoterapeut / akupunktør.

Under Akupunktur/Auriculoterapi-uddannelsen vil du blive undervist i:

 • Auriculoterapi – Akupunktur med speciale i øret
 • Auriculomedicin – Avanceret Auriculoterapi
 • Posturologi – Kropsgenopretning med Auriculoterapi
 • Chromoterapi – behandling med lys og farver

Vores undervisning er baseret på 14 års erfaring der sikrer, at du modtager en velafprøvet kvalitetsuddannelse, der forbereder dig til at håndtere komplekse behandlingsbehov hos dine klienter.

Kontaktperson:
Email:

TRAUMEBEHANDLER UDDANNELSE

Som psykoterapeut, psykolog eller coach har du sandsynligvis stået over for klienter med både fysiske og psykiske belastninger, der har været udfordrende at adressere fuldstændigt.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
23 feb.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælp, Dina Alminde, Stéphane Maugendre MD
Kursus slut: 05-11-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 18400
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

TRAUMEBEHANDLER UDDANNELSE

Som psykoterapeut, psykolog eller coach har du sandsynligvis stået over for klienter med både fysiske og psykiske belastninger, der har været udfordrende at adressere fuldstændigt. Selv når traditionel terapi har været vellykket, kan det ske, at klientens nervesystem stadig ikke fungerer harmonisk. Dette gælder især for dem, der lider af angst, depression, OCD, PTSD, stress, ADHD/ADD og dem, der bærer dybe traumer fra misbrug, overfald, incest og lignende.

Ved GMI Institute har vores team af behandlere sammen med en praktiserende læge udviklet et enestående behandlingssystem. Dette system er blevet dokumenteret til at hjælpe personer med betydelige traumer på kort tid.

Vores team hos Godthjælp og Maugendre International Institut har skabt en skræddersyet uddannelse, der er specifikt designet til at imødekomme disse behov.

MODULER

 1. Auriculoterapi modul 1 – Januar
 2. VAS puls og punkt dag – Februar
 3. Auriculoterapi modul 2 – Marts
 4. Special kursus i Traumeterapi med Rikke og Stephane – Juni
 5. TraumeTerapi og behandling af Psykiske ubalancer – August
 6. Chromoterapi – November

PRAKTISK ANVENDELSE

Auriculoterapi udgør et unikt værktøj til at behandle og berolige nervesystemet. Vores traumeuddannelse giver dig grundlæggende viden om auriculoterapi, herunder teknikker til at berolige nervesystemet samt indblik i vores studier. Du lærer ikke blot at følge protokoller, men også at tilpasse behandlingen individuelt til den enkelte person på din behandlingsbriks.

Efter endt uddannelse vil du være i stand til at behandle:

 • Stress
 • Angst
 • ADHD/ADD
 • OCD
 • PTSD
 • Psykiske udfordringer
 • Store traumer

Er du i tvivl om uddannelse er for dig, så kontakt Dina Alminde på dina@godthjaelp.dk.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

LÆS MERE OM UNDERVISER

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

LÆS MERE OM UNDERVISER

STÉPHANE MAUGENDRE MD

Dr. Stéphane Maugendre har arbejdet med Auriculoterapi og Auriculomedicin siden 2013 og undervist siden 2017. Behandler som special læge i Auriculoterapi og Auriculomedicin på en afdeling for kroniske smerter i Paris på Rothschild Foundation pain center. Driver egen lægepraksis i Normandiet siden 2005.

Kontaktperson:
Email:

Bamai QiGong: 2 dages introduktion

Denne weekend er for dig, der overvejer at tage hele Qi Gong kurset nu eller senere.

Sted: AkupunkturAkademiet ApS Industriområdet 15 8732 Hovedgård

Tidsrum: Lørdag 10.00 – 17.00 og søndag 9.00 – 16.00.

Læs mere Luk
29 jun.
Udbyder: Camilla Gliemaan
Undervisere: Dr. Zhang Hui
Kursus slut: 30-06-2024
Forplejning: Kaffe og te i pauserne
Målgruppe: Alle interesserede
Pris: 1900
Beskrivelse

Bamai Qi Gong: 2 dages introduktion

Denne weekend er for dig, der overvejer at tage hele Qi Gong kurset nu eller senere.

Bamai Medicinsk Qi Gong er baseret på De 8 Brokader (Ba Duan Jing), som er den mest populære, Taoistiske form for Qi Gong i Kina. De 8 Brokader bruges i vid udstrækning til at forbedre sundheden og livskvaliteten blandt ansatte i sundhedsvæsenet, for eksempel på plejehjem og hospitaler. Det bruges også som forberedelse på træning i Akupunktur, Tuina (Kinesisk Medicinsk Massage) og forskellige former for Kungfu.


På dette kursus, som ledes af Dr. Zhang Hui fra Chengdu University of Traditional Chinese Medicine i Kina, lærer deltagerne at mærke og styrke Qi. Der er 8 effektive bevægelser i Ba Duan Jing. Hver bevægelse har en helt unik forbindelse til de indre organer: Lever, Hjerte, Milt, Lunge og Nyrer og derfor også til ubalancer, lidelser og kroniske sygdomme i disse organer. Når du praktiserer Medicinsk Qi Gong, styrker og raffinerer du din Qi og forbedrer dit immunforsvar, dit helbred, din restitution og heling.


På hele det avancerede kursus vil Dr. Zhang Hui forklare sammenhængen mellem de 8 bevægelser og de 8 Ekstraordinære Meridianer i kroppen:

- Du Mai
- Ren Mai
- Ching Mai
- Dai Mai
- Yin Qiao Mai
- Yang Qiao Mai
- Yin Wei Mai
- Yang Wei Mai

Derudover vil han klarlægge forbindelsen til De 8 Trigrammer (Ba Gua).

Sidst, men ikke mindst vil han guide, mens vi øver, øver, øver og mediterer så de 8 Ekstraordinære Meridianer kommer helt ind under huden og ned i kroppen.

Indhold:

- Qi Gongs historiske og kulturelle baggrund
- Konfusianisme og Taoistisk og Buddhistisk filosofi
- Yin & Yang
- De indre organer
- De 8 Trigrammer
- De 8 Ekstraordinære Meridianer
- Almindeligt brugte Akupunkturpunkter i Qi Gong
- Åndedrætsteknikker
- Meridian Meditation
- De 8 Ekstraordinære Meridianer Meditation
- Hvordan man kan guide / undervise i Qi Gong
- Behandling med Medicinsk Qi Gong

...Og selvfølgelig træning, træning og træning af De 8 Qi Gong Bevægelser….

 
Det får du med hjem:

 • En dybere forståelse af Qi´s bevægelse i hele kroppen og de medicinske og sundhedsmæssige fordele ved hver bevægelse.
 • Bedring af dit eget helbred og problemer som: Stress, Søvnløshed, Fordøjelsesproblemer, Smerter, Træthed og mentale/Emotionelle problematikker.
 • Forbedring af dine evner som behandler, uanset om du arbejder med Akupunktur, Massage, Zoneterapi eller anden kropsterapi


Hvem kan deltage?
Alle kan deltage! Det er en fordel, du kender til Qi Gong, men netop fordi øvelserne kan læres og bruges af alle, kan du deltage, uanset om du er nybegynder, eller har en omfattende viden indenfor Qi Gong eller Kinesisk Medicin


Ønsker du at deltage i kurset ”bare for dig selv”, er du velkommen. Vil du have et eksamensbevis og certificeres, skal du på op til følgende eksaminer:


Praktisk eksamen:
Åndedrætsteknikker, de 8 bevægelser, instruere meditation samt lokalisation af vigtigste punkter.


Skriftlig eksamen:
Spørgsmål omkring Qi og funktionen af De 8 Ekstraordinære Meridianer, samt analyse af case i forhold til behandling med Medicinsk Qi Gong.

Kontaktperson:
Email:

Bamai QiGong: Certificeringskursus i Avanceret, Medicinsk QiGong (2)

Bamai Qi Gong: Certificeringskursus i Avanceret, Medicinsk Qi Gong

Sted: AkupunkturAkademiet ApS Industriområdet 15 8732 Hovedgård

Tidsrum: 29/06: kl. 10.00 - 17.00 30/06: kl. 9.00 - 16.00 22/07 - 28/07 kl. 9.00 - 17.00 hver dag i alt 84 timer (inklusive eksaminer).

Læs mere Luk
29 jun.
Udbyder: Camilla Gliemaan
Undervisere: Dr. Zhang Hui
Kursus slut: 28-07-2024
Forplejning: Kaffe og te i pauserne
Målgruppe: Alle interesserede
Pris: 8500
Beskrivelse

Bamai Qi Gong: Certificeringskursus i Avanceret, Medicinsk Qi Gong

Bamai Medicinsk Qi Gong er baseret på De 8 Brokader (Ba Duan Jing), som er den mest populære, Taoistiske form for Qi Gong i Kina. De 8 Brokader bruges i vid udstrækning til at forbedre sundheden og livskvaliteten blandt ansatte i sundhedsvæsenet, for eksempel på plejehjem og hospitaler. Det bruges også som forberedelse på træning i Akupunktur, Tuina (Kinesisk Medicinsk Massage) og forskellige former for Kungfu.


På dette kursus, som ledes af Dr. Zhang Hui fra Chengdu University of Traditional Chinese Medicine i Kina, lærer deltagerne at mærke og styrke Qi. Der er 8 effektive bevægelser i Ba Duan Jing. Hver bevægelse har en helt unik forbindelse til de indre organer: Lever, Hjerte, Milt, Lunge og Nyrer og derfor også til ubalancer, lidelser og kroniske sygdomme i disse organer. Når du praktiserer Medicinsk Qi Gong, styrker og raffinerer du din Qi og forbedrer dit immunforsvar, dit helbred, din restitution og heling.


På dette avancerede kursus vil Dr. Zhang Hui forklare sammenhængen mellem de 8 bevægelser og de 8 Ekstraordinære Meridianer i kroppen:

- Du Mai
- Ren Mai
- Ching Mai
- Dai Mai
- Yin Qiao Mai
- Yang Qiao Mai
- Yin Wei Mai
- Yang Wei Mai

Derudover vil han klarlægge forbindelsen til De 8 Trigrammer (Ba Gua).

Sidst, men ikke mindst vil han guide, mens vi øver, øver, øver og mediterer så de 8 Ekstraordinære Meridianer kommer helt ind under huden og ned i kroppen.

Indhold:

- Qi Gongs historiske og kulturelle baggrund
- Konfusianisme og Taoistisk og Buddhistisk filosofi
- Yin & Yang
- De indre organer
- De 8 Trigrammer
- De 8 Ekstraordinære Meridianer
- Almindeligt brugte Akupunkturpunkter i Qi Gong
- Åndedrætsteknikker
- Meridian Meditation
- De 8 Ekstraordinære Meridianer Meditation
- Hvordan man kan guide / undervise i Qi Gong
- Behandling med Medicinsk Qi Gong

...Og selvfølgelig træning, træning og træning af De 8 Qi Gong Bevægelser….

 
Det får du med hjem:

 • En dybere forståelse af Qi´s bevægelse i hele kroppen og de medicinske og sundhedsmæssige fordele ved hver bevægelse.
 • Bedring af dit eget helbred og problemer som: Stress, Søvnløshed, Fordøjelsesproblemer, Smerter, Træthed og mentale/Emotionelle problematikker.
 • Forbedring af dine evner som behandler, uanset om du arbejder med Akupunktur, Massage, Zoneterapi eller anden kropsterapi


Hvem kan deltage?
Alle kan deltage! Det er en fordel, du kender til Qi Gong, men netop fordi øvelserne kan læres og bruges af alle, kan du deltage, uanset om du er nybegynder, eller har en omfattende viden indenfor Qi Gong eller Kinesisk Medicin


Ønsker du at deltage i kurset ”bare for dig selv”, er du velkommen. Vil du have et eksamensbevis og certificeres, skal du på op til følgende eksaminer:


Praktisk eksamen:
Åndedrætsteknikker, de 8 bevægelser, instruere meditation samt lokalisation af vigtigste punkter.


Skriftlig eksamen:
Spørgsmål omkring Qi og funktionen af De 8 Ekstraordinære Meridianer, samt analyse af case i forhold til behandling med Medicinsk Qi Gong.

Pris:
8.500,- for hele forløbet, inklusive bogen ”Bamai Qigong” af Dr. Zhang Hui. Afdragsordning mulig.

Kontaktperson:
Email:

2 dages kursus: Gynækologiske lidelser (1)

På de to undervisningsdage vil du blive grundigt indført i gynækologien og kvindelivets faser ud fra TCM og få et solidt grundlag for behandling af gynækologiske problemstillinger som f.eks. menstruationssmerter, PMS, blødningsforstyrrelser og gener i overgangsalder.

Sted: AkupunkturAkademiet ApS Industriområdet 15 8732 Hovedgård

Tidsrum: Lørdag 10.00 - 17.00 og søndag 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
24 aug.
Udbyder: Camilla Gliemaan
Undervisere: Christina Klok
Kursus slut: 25-08-2024
Forplejning: Der er kaffe og te i pauserne
Målgruppe: Akupunktører og Akupunkturstuderende
Pris: 2300
Beskrivelse

Arrangementsbeskrivelse

På de to undervisningsdage vil du blive grundigt indført i gynækologien og kvindelivets faser ud fra TCM og få et solidt grundlag for behandling af gynækologiske problemstillinger som f.eks. menstruationssmerter, PMS, blødningsforstyrrelser og gener i overgangsalder.

Teorien vil omfatte viden om Uterus som organ og dens tilknytning til de indre organer og ekstraordinære meridianer samt, hvordan man diagnosticerer og behandler ubalancer på baggrund af disse. Der vil begge dage også være praktiske øvelser.

Kontaktperson:
Email:

TRAUMETERAPI & BEHANDLING AF PSYKISKE UBALANCER

Auriculoterapi viser sig at have en markant effekt på psykiske ubalancer som PTSD, angst, depression, stress, sorg, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, ADD og ADHD samt i behandlingen af traumatiske oplevelser.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
24 aug.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Dina Alminde
Kursus slut: 25-08-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 3700
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

TRAUMETERAPI & BEHANDLING AF PSYKISKE UBALANCER

Auriculoterapi viser sig at have en markant effekt på psykiske ubalancer som PTSD, angst, depression, stress, sorg, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, ADD og ADHD samt i behandlingen af traumatiske oplevelser.

I vores tilgang til behandling af traumer og psykiske ubalancer anvender vi RAC/VAS-pulsen, som vejleder dig i, hvilke punkter der skal behandles og hvordan. Disse punkter kan behandles på forskellige måder, alt efter dine præferencer. Vi har erfaret, at frekvenser, lys og farver har en betydelig indvirkning i disse situationer. Samtaleteknikker og spørgeteknikker udgør også en vigtig del af at håndtere traumer, hvor det er essentielt at komme til kernen af det traume, du ønsker at behandle.

Det er afgørende at anerkende, at patienten ikke nødvendigvis behøver at dele sit traume med dig. Nogle oplevelser er ikke noget, man ønsker at dele, måske er man ikke klar til det endnu eller har endnu ikke opbygget tilstrækkelig tillid til at åbne op – og dette er helt okay ved anvendelse af vores teknikker.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ KURSET

I vores undervisning fokuserer vi på en bred vifte af psykiske ubalancer og tilhørende problematikker. Dette inkluderer undervisning om traumer, PTSD, angst, depression, stress, søvnproblemer, lateralitet som er samarbejde mellem hjernehalvdelene, koncentrationsproblemer samt afhængighed af medicin, alkohol og ADHD / ADD.

På GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute har vi, i samarbejde med Landsforeningen for PTSD ramte og pårørende samt forskellige krisecentre i landet, gennemført et studie om behandling af PTSD. Dette studie, udgivet af det franske anerkendte HEGEL Review, anerkendt af Cairn, præsenterer behandlingsteknikker, herunder den teknik, du vil stifte bekendtskab med på kurset. Vi vil også diskutere psykens indvirkning på kroppens ubalancer og hvordan det kan bidrage til fastholdelse af smerter og sygdomme. En vigtig faktor i denne sammenhæng er vagusnerven, som kan påvirkes gennem auriculoterapi.

PRAKTISK ANVENDELSE

14 dage før kurset giver vi dig adgang til 4 timers e-learning undervisning, som inkluderer videopræsentationer efterfulgt af quizzer. I denne periode har du ubegrænset adgang til at se videoerne efter behov.

Auriculoterapi kan fungere som en selvstændig metode til at behandle traumer og er velegnet til patienter, der enten er vanskelige at nå eller som har svært ved at mærke sig selv under andre behandlingsformer og terapier.

Kurset henvender sig til terapeuter, der ønsker at uddybe deres forståelse og færdigheder inden for traumebehandling. Vi anbefaler at du har deltaget på Auriculoterapi Modul 1 eller ligende før dette kursus.

Dette kursus henvender sig til behandlere inden for områder såsom akupunktur, massage, zoneterapi, psykoterapi, sygepleje, fysioterapi, ergoterapi, jordemoder og læger mm.

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

Kontaktperson:
Email:

TRAUMETERAPI & BEHANDLING AF PSYKISKE UBALANCER (1)

Auriculoterapi viser sig at have en markant effekt på psykiske ubalancer som PTSD, angst, depression, stress, sorg, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, ADD og ADHD samt i behandlingen af traumatiske oplevelser.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 09:00-16:00

Læs mere Luk
24 aug.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: DINA ALMINDE
Kursus slut: 25-08-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 3700
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

TRAUMETERAPI & BEHANDLING AF PSYKISKE UBALANCER

Auriculoterapi viser sig at have en markant effekt på psykiske ubalancer som PTSD, angst, depression, stress, sorg, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, ADD og ADHD samt i behandlingen af traumatiske oplevelser.

I vores tilgang til behandling af traumer og psykiske ubalancer anvender vi RAC/VAS-pulsen, som vejleder dig i, hvilke punkter der skal behandles og hvordan. Disse punkter kan behandles på forskellige måder, alt efter dine præferencer. Vi har erfaret, at frekvenser, lys og farver har en betydelig indvirkning i disse situationer. Samtaleteknikker og spørgeteknikker udgør også en vigtig del af at håndtere traumer, hvor det er essentielt at komme til kernen af det traume, du ønsker at behandle.

Det er afgørende at anerkende, at patienten ikke nødvendigvis behøver at dele sit traume med dig. Nogle oplevelser er ikke noget, man ønsker at dele, måske er man ikke klar til det endnu eller har endnu ikke opbygget tilstrækkelig tillid til at åbne op – og dette er helt okay ved anvendelse af vores teknikker.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ KURSET

I vores undervisning fokuserer vi på en bred vifte af psykiske ubalancer og tilhørende problematikker. Dette inkluderer undervisning om traumer, PTSD, angst, depression, stress, søvnproblemer, lateralitet som er samarbejde mellem hjernehalvdelene, koncentrationsproblemer samt afhængighed af medicin, alkohol og ADHD / ADD.

På GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute har vi, i samarbejde med Landsforeningen for PTSD ramte og pårørende samt forskellige krisecentre i landet, gennemført et studie om behandling af PTSD. Dette studie, udgivet af det franske anerkendte HEGEL Review, anerkendt af Cairn, præsenterer behandlingsteknikker, herunder den teknik, du vil stifte bekendtskab med på kurset. Vi vil også diskutere psykens indvirkning på kroppens ubalancer og hvordan det kan bidrage til fastholdelse af smerter og sygdomme. En vigtig faktor i denne sammenhæng er vagusnerven, som kan påvirkes gennem auriculoterapi.

PRAKTISK ANVENDELSE

14 dage før kurset giver vi dig adgang til 4 timers e-learning undervisning, som inkluderer videopræsentationer efterfulgt af quizzer. I denne periode har du ubegrænset adgang til at se videoerne efter behov.

Auriculoterapi kan fungere som en selvstændig metode til at behandle traumer og er velegnet til patienter, der enten er vanskelige at nå eller som har svært ved at mærke sig selv under andre behandlingsformer og terapier.

Kurset henvender sig til terapeuter, der ønsker at uddybe deres forståelse og færdigheder inden for traumebehandling. Vi anbefaler at du har deltaget på Auriculoterapi Modul 1 eller ligende før dette kursus.

Dette kursus henvender sig til behandlere inden for områder såsom akupunktur, massage, zoneterapi, psykoterapi, sygepleje, fysioterapi, ergoterapi, jordemoder og læger mm.

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

Kontaktperson:
Email:

MENOPAUSE OG ANDROPAUSE – INTENSIVT LIVE WEBINAR

Hvad sker der når østrogen- og testosteronniveauerne falder hos henholdsvis kvinder og mænd? Kvindernes fald i østrogen kaldes klimakteriet eller menopausen, mens mænds fald i testosteron kaldes andropausen.

Sted: Zoom

Tidsrum: 18.00 - 20.00

Læs mere Luk
3 sep.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælp
Kursus slut: 03-09-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1000
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

OVERGANGSALDER FOR MÆND OG KVINDER – INTENSIVT LIVE WEBINAR

Hvad sker der når østrogen- og testosteronniveauerne falder hos henholdsvis kvinder og mænd? Kvindernes fald i østrogen kaldes klimakteriet eller menopausen, mens mænds fald i testosteron kaldes andropausen.

Overgangsalderen påvirker ikke kun kvinder, men i høj grad også mænd.

Hos mænd begynder overgangsalderen omkring 50-60 årsalderen, mens den for kvinder begynder omkring 45-55 årsalderen, afhængigt af livsstil.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ WEBINARET

Vi tager et kig på de symptomer der er forbundet med overgangsalderen og de hormonelle ændringer, der finder sted i kroppen. Vi dykker ned i årsagerne bag overgangsalderen og udforsker behandlinger til at håndtere for tidlig overgangsalder samt lindre eller fjerne dens symptomer, så de bliver mere håndterbare.

Der er visse forskelle i symptomerne på overgangsalderen mellem mænd og kvinder, men der er også flere lignende udfordringer, som begge kan opleve.

 • Skuldersmerter, ledsmerter, hovedpiner og svimmelhed
 • Vægtøgning og svingende appetit
 • Træthed og symptomer, der minder om depression
 • Tab af muskelmasse samt generel svækkelse af styrke og evnen til at regenerere efter skader og intens træning
 • Natlig trang til at lade vandet og søvnløshed
 • Nedsat libido
 • Og mange mange flere

PRAKTISK ANVENDELSE

Vi vil undersøge:

 • Egenskaberne ved Andropause, Menopause og Pre-menopause.
 • Lokaliseringen af relevante punkter.
 • Protokollerne og deres gennemgang.

Dette webinar er primært rettet mod behandlere som f.eks. akupunktører, massører, zoneterapeuter, psykoterapeuter og sundhedsfagligt uddannede som sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre og læger med lignende baggrund.

Kurset foregår via Zoom, og undervisningsmaterialet vil blive leveret som en PDF-fil.

Hvis du er terapeut, kan du straks implementere din nyerhvervede viden direkte i dine behandlinger.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Kontaktperson:
Email:

Ansigtsdiagnose

Ansigtsdiagnose er en traditionel kinesisk diagnostik form, hvor du lærer at forstå ansigter og mennesker på en dybere og mere personlig måde. Du kan bl.a. aflæse, hvordan den, du ser på, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information.

Sted: Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tidsrum: kl. 9.00 til kl. 16.00

Læs mere Luk
6 sep.
Udbyder: Kursuscenter Helle Roed
Undervisere: Lene Greve
Kursus slut: 06-09-2024
Forplejning: Der vil være en bolle ved kursus start, let frokost kl. 11.45, og lidt sødt om eftermiddagen. Der vil være kaffe, te, vand og frugt på bordet under hele kurset
Målgruppe: Alle behandlere
Pris: 1700
Beskrivelse

Ansigtsdiagnose er en traditionel kinesisk diagnostik form, hvor du lærer at forstå ansigter og mennesker på en dybere og mere personlig måde. Du kan bl.a. aflæse, hvordan den, du ser på, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information.
På dette kursus vil vi gå lidt dybere og koncentrere os mere om diagnostikken samt organerne.

Hvad er det du ser, og hvordan påvirker det kroppen og psyken.
Hvem vil ikke have at vide, hvad de skal, men vil gerne gøre det selv?
Hvem vil gøre noget selv, hvis det mærkes rigtigt?
Hvad betyder det, når en sorglinje går hele vejen ned over kinden?
Og hvordan kan det afhjælpes? (ja rynker kan forsvinde)
Hvordan kan man se, at der er tale om en fødevare intolerance og hvordan ser man hæmorider?

Det er noget af det, underviser Lene Greve kommer ind på i dette kursus.
Du vil efter dette kursus virkelig se, hvem det er du taler med ansigt til ansigt især som behandler.

Det er ikke et ”must”, at du tidligere har deltaget i en af Lenes undervisninger, men en anbefaling, for at få det fulde udbytte af dette kursus.

Vær med til et spændende og anderledes kursus

Underviser: Lene Greves baggrund for at undervise i dette emne er, at hun er uddannet indenfor Traditionel Kinesisk Medicin samt videre uddannelse indenfor Klassisk Kinesisk Medicin, og Ansigtslæsning fra flere forskellige mestre i både København, Tyskland, USA og Schweiz.

Kontaktperson: Helle Roed

2 dages kursus: Grundlæggende Master Tung´s Akupunktur (1)

Master Tungs akupunktur repræsenterer en gammel og anderledes tilgang til akupunkturbehandling, der har overlevet til nutiden. Den er kendetegnet ved dens unikke sæt af ikke-meridianpunkter, enkle nåleteknikker, rigelig brug af blødningsterapi og distale punkter

Sted: AkupunkturAkademiet ApS Industriområdet 15 8732 Hovedgård

Tidsrum: Lørdag den 7. september kl. 10.00 - 17.00 og søndag kl. 9.00 - 16.00.

Læs mere Luk
7 sep.
Udbyder: Camilla Gliemaan
Undervisere: Dr. Zhang Hui
Kursus slut: 08-09-2024
Forplejning: Kaffe og te i pauserne
Målgruppe: Akupunktører og Akupunktørstuderende.
Pris: 2300
Beskrivelse

Master Tung Akupunktur

Deltag i en grundlæggende undervisning omkring Master Tungs akupunktur.

Master Tungs akupunktur repræsenterer en gammel og anderledes tilgang til akupunkturbehandling, der har overlevet til nutiden. Den er kendetegnet ved dens unikke sæt af ikke-meridianpunkter, enkle nåleteknikker, rigelig brug af blødningsterapi og distale punkter.

Kurset dækker:

Relevante punkter
Hvordan punkterne bruges: Indikationer, Indsæt, Manipulation og Udtag
Særlige teknikker: hvordan man reducerer smerte ved indsættelse og fremmer bevægelsen af qi gennem manipulation
Sikkerhed ved akupunkturbehandlingen

Kontaktperson:
Email:

Avanced dry Needling for akupunktører

Teknikken går ud på at ramme “center-point” for smerte og herefter positionere patienten i nogle positioner der ikke fremkalder smerte, mens der nåles.

Sted: Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tidsrum: kl. 9.00 til kl. 16.30

Læs mere Luk
9 sep.
Udbyder: Kursuscenter Helle Roed
Undervisere: Jan Lasota
Kursus slut: 09-09-2024
Forplejning: Der vil være en bolle ved kursus start, let frokost kl. 11.45 og lidt sødt om eftermiddagen. Der vil være kaffe, te, vand og frugt på bordet under hele kurset.
Målgruppe: Akupunktører
Pris: 1600
Beskrivelse

Avanced dry needling er en blanding af den osteopatiske opfindelse Positionel Release Technique og kinesisk akupunktur ud fra TCM perspektiv. Teknikken er udviklet af Jan Lasota dels opstået gennem lang tids research, erfaring som underviser i traditionel kinesisk medicin, og den viden han har tilegnet sig som idrætsfysiolog og osteopat.

Avanced dry needling går ud på at ramme “center-point” for smerte og herefter positionere patienten i nogle positioner der ikke fremkalder smerte, mens der nåles. Herefter vil receptorerne i collagenvævet relaxere og fjerne smerter i led, kapsel, sener og muskler. Denne smertefrie tilstand kan holdes, såfremt der ikke er en skade, der trigger nye smerter, hvilket sjældent ses ved kroniske smerter.

For år tilbage var Jan Lasota bl.a. hovedtaler til den danske kongres i akupunktur i netop udviklingen og brugen af Dry needling.

Kurset er udelukkende for uddannede akupunktører, der ønsker at tilegne sig nogle andre eller nye redskaber til behandling af bevægeapparatsproblemer eller smerter i bevægeapparatet.

Teknikken er enkel og hurtig at lære og du vil kunne gå direkte hjem efter kurset og bruge teknikken på dine patienter.

Kontaktperson: Helle Roed

Advanced Dry Needling for akupunktører

Advanced Dry Needling går ud på at ramme “center-point” for smerte og herefter positionere patienten i nogle positioner der ikke fremkalder smerte, mens der nåles. Herefter vil receptorerne i collagenvævet relaxere og fjerne smerter i led, kapsel, sener og muskler.

Sted: Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tidsrum: Kl. 9.00 til kl 16.30

Læs mere Luk
9 sep.
Udbyder: Kursuscenter Helle Roed
Undervisere: Jan Lasota
Kursus slut: 09-09-2024
Forplejning: Der er en bolle ved kursus start, let frokost kl 11.45 og lidt sødt om eftermiddagen. Der er kaffe, te, vand og frugt på bordet under kurset.
Målgruppe: Akupunktører
Pris: 1700
Beskrivelse

Advanced Dry Needling er en blanding af den osteopatiske opfindelse Positionel Release Technique og kinesisk akupunktur ud fra TCM perspektiv. Teknikken er udviklet af Jan Lasota dels opstået gennem lang tids research, erfaring som underviser i traditionel kinesisk medicin, og den viden han har tilegnet sig som idrætsfysiolog og osteopat.

Advanced Dry Needling går ud på at ramme “center-point” for smerte og herefter positionere patienten i nogle positioner der ikke fremkalder smerte, mens der nåles. Herefter vil receptorerne i collagenvævet relaxere og fjerne smerter i led, kapsel, sener og muskler. Denne smertefrie tilstand kan holdes, såfremt der ikke er en skade, der trigger nye smerter, hvilket sjældent ses ved kroniske smerter.

For år tilbage var Jan Lasota bl.a. hovedtaler til den danske kongres i akupunktur i netop udviklingen og brugen af Dry Needling.

Kurset er udelukkende for uddannede akupunktører, der ønsker at tilegne sig nogle andre eller nye redskaber til behandling af bevægeapparatsproblemer eller smerter i bevægeapparatet.

Teknikken er enkel og hurtig at lære og du vil kunne gå direkte hjem efter kurset og bruge teknikken på dine klienter.

Kontaktperson: Helle Roed

FULD BASISUDDANNELSE I POSTUROLOGI

For at deltage på dette kursus skal du have deltaget på et AuriculoTerapi / ØreAkupunktur kursus ved Rikke Godthjælp, eller tilsvarende.

Sted: GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark

Tidsrum: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
14 sep.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælp
Kursus slut: 06-10-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 7400
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

FULD BASISUDDANNELSE I POSTUROLOGI

Hvad er posturologi?

Posturologi er et redskab til at forstå kroppens holdning og afkode, hvor en problematik gemmer sig.

Posturologi anvendes som en behandlingsmetode til at korrigere kroppens holdning. Dette gør den specielt egnet til at håndtere fysiske smerter i hele kroppen og adressere psykiske udfordringer.

Posturologi benytter Auriculoterapien i sin behandlingsmetod.

Uddannelsen er fordelt over to weekender.

HVAD POSTUROLOGIEN KAN

Fysiske smerter:

Efter operationer eller fysiske traumer som fald, trafikulykker eller forkert løft kan der opstå problemer med kropsholdningen. Når smerte indtræder, tilpasser kroppen sig for at opnå den mest hensigtsmæssige position under de givne omstændigheder. Denne tilpasning kan materialisere sig som spændinger i muskler, bindevæv, fascia, senebånd samt vridninger og rotationer i led, hvilket afspejles i kropsholdningen. Rotationer, skævheder og vridninger kan fastholde eksisterende smerter og muligvis føre til nye smerter, både akut og på lang sigt. Det kan være komplekst at forstå, at smerter kan manifestere sig år eller årtier senere som en konsekvens af tidligere komplikationer.

Psykisk belastning:

Samspillet mellem de to hjernehalvdele, er afgørende for kroppens evne til at opretholde en sund kropsholdningen og intern centrering. I tilfælde af stress og andre former for mental og følelsesmæssig belastning spiller samarbejdet, kendt som lateralitet, en afgørende rolle. Når der opstår overbelastning, manifesterer det sig ikke kun psykisk, men afspejles også fysisk, især gennem vridninger og rotationer. Derfor er posturologi en kraftfuld tilgang til både at forstå og behandle psykisk overbelastning.

DETTE LÆRER DU AT BEHANDLE PÅ UDDANNELSEN

Smertetilstande:

 • Muskler og led
 • Piskesmæld og hjernerystelse
 • Hovedpine og migræne
 • Belastningslidelser som musearm, golf- og tennisalbue
 • Nakke- og lændesmerter
 • Fodproblemer og smerter i fødderne
 • Neurologiske smerter som trigeminus neuralgi, m.m.

Psykiske udfordringer:

 • Stress, depression og tristhed
 • Koncentrationsbesvær og følelsen af at være “ved siden af sig selv”
 • Søvnløshed og træthed
 • Hormonelle ubalancer som barnløshed, menstruationssmerter, m.m.
 • Synsforstyrrelser, øjensamarbejde og andre synsproblematikker
 • Balance i kroppen, transportsyge og svimmelhed

PROTOKOLLER DU LÆRER

Posturologisk værktøjskasse:

 • Posturologiske tests for overskueligt behandlingsforløb
 • Viden om ørepunkter og deres indflydelse på kropsholdning
 • Indlægssåler, fremstilling til patienter
 • Øvelser for øjne og kæbe
 • Anvendelse af magneter til afspænding og test
 • Frekvensviden for effektiv behandling med og uden nåle

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Kontaktperson:
Email:

Grundlæggende posturologi

Generelt kan man sige at kurset primært er undersøge, diagnose og afklare klientens problem. Der bliver vist behandling på flere af kursisterne.

Sted: Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tidsrum: Kl.9.00 til kl, 16.00

Læs mere Luk
18 sep.
Udbyder: Kursuscenter Helle Roed
Undervisere: Lars Kjeldal
Kursus slut: 20-09-2024
Forplejning: Der er en bolle ved kursus start, let frokost kl 11.45 og lidt sødt om eftermiddagen. Der er kaffe, te, vand og frugt på bordet under kurset.
Målgruppe: Alle Behandlere
Pris: 4350
Beskrivelse
Posturologien handler om, hvordan hjernen sammensætter de indtryk, den får om kroppens stilling. Særligt 3 områder påvirker vores balance, nemlig fødderne, øjnene og kæben. Hjernen kobler alle sanseindtrykkene sammen, og finder ud fra disse indtryk en måde at bære kroppen på, så sansningerne passer sammen.

Er der 'fejl' i sansningerne, kan dette resultere i skæv hoftestilling, uens skulderhøjde og alle følgerne af dette med smertepåvirkninger i bækken, ben, ryg, nakke, skuldre, arme og kranium.

Det er altså lige præcist her, vi vil finde langt de fleste årsager til vore klienters tilbagefald, og den grundlæggende årsag til klientens smerter!

Kurset giver en indføring i at diagnosticere og behandle klienten posturologisk med indlægssåler, chip (NEUROSTAB), øreakupunktur og magneter, for derigennem at nå langt bedre og mere holdbare resultater med din manuelle behandling, hvad enten du er kraniosakral terapeut, massør, zoneterapeut, kiropraktor, akupunktør, fysioterapeut eller osteopat.

Kort sagt et kursus for alle der ønsker holdbare resultater!

Generelt kan man sige at kurset primært er undersøge, diagnose og afklare klientens problem. Der bliver vist behandling på flere af kursisterne.

Tidligere kursister udtaler:
" Lars er rigtig god til at strukturere sit stof - og holde det enkelt. Jeg tænker at det som erfaren behandler kunne være fristende at trække det komplicerede og specielle frem - og det har man ikke brug for som begynder. Så stort skulderklap til Lars for struktur og enkelhed og gentagelse." Gitte Uldal
" Super god og pædagogiske Lars" Catrine Saramarie
" Kommer gerne tilbage på kursus en gang"
" Det er fedt med praktikken, samt Lars er fantastisk underviser, på et plan hvor alle kan være med" Anette Kjær
" Kurset er så brugbart - lige til at gå hjem og anvende i klinikken. Det binder teorier og praktik sammen"
Kontaktperson: Helle Roed

AuriculoTerapi modul 1

Når du har deltaget i modul 1, kan du med det samme begynde at benytte din nye tillærte viden i din klinik med succes.

Sted: AkupunkturAkademiet ApS Industriområdet 15 8732 Hovedgård

Tidsrum: Lørdag 10.00-17.00 Søndag: 9.00-17.00 I alt 15 timer, samt 8 timers e-learning, du får adgang til inden kurset.

Læs mere Luk
21 sep.
Udbyder: Camilla Gliemaan
Undervisere: Rikke Godthjælp
Kursus slut: 22-09-2024
Forplejning: Kaffe og tye i pauserne
Målgruppe: Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.
Pris: 3700
Beskrivelse

Kurset er på 16 timer (2 dage) + 8 timers e-learning.

Når du har deltaget i modul 1, kan du med det samme begynde at benytte din nye tillærte viden i din klinik med succes.

8 timer er selvstudie, og foregår som e-learning. Det er let og tilgængeligt på alle platforme.

Du vil blive præsenteret for en video der forklarer et emne med lette angivelser og forklaringer.

Efterfølgende er der er en quiz, der tester din forståelse af materialet, så du er sikker på, du er klædt på til undervisningen efterfølgende. Nogle af videoerne hører der materiale til, som du skal printe ud og udfylde, og som du kan sidenhen også kan benytte i din klinik.

Du kan gennemgå materiale og quiz lige så mange gange du har lyst til.

De 2 dage hvor der er undervisning på skolen, gennemgår vi materialet sammen og finder zoner og områder, samt tester på hinanden, så det også sidder i fingrene og ikke kun mellem ørene :-)

Modul 1 kurset indeholder materiale og undervisning i forståelsen af øret, og hvordan du kan bruge det terapeutisk. Vi gennemgår det konkret anatomisk, så du kan forstå og navigere i litteratur sidenhen. Vi gennemgår placering af reflexzonerne i øret, det vil sige organer, arme og bens placering i øret mm.

De redskaber du skal bruge for at behandle med AuriculoTerapien, bliver vist og behandlingsmetoderne gennemgået, let og forståeligt. Det gælder både hvordan du benytter de forskellige redskaber og evt. forholdsregler der måtte være.

 1. Hvad er AuriculoTerapi / Øre Akupunktur og hvordan bruger vi det.
 2. Forstå forskellen på vestlig medicinsk og østlig medicinsk tilgang til øreakupunktur og få mere dybde i dine behandlinger.
 3. Ørets anatomi, forstå at benytte ørets fulde potentiale med indblik i ørets opbygning.
 4. Hvordan er koppen reflekteret i øret og hvordan benytter vi den viden.
 5. Introduktion til de redskaber vi benytter til AuriculoTerapi
 6. Punktplacering og forståelse
 7. Nogier-puls /VAS
 8. Stikteknik og nåleforståelse
 9. Masser praktisk og øvelse, samt behandling af hinanden.

Disse lidelser/problematikker kommer vi ind på i modul 1

 • Allergi
 • Immunstimulation
 • Fordøjelse
 • Beroligende behandling
 • Nikotinafvænning
 • Vægtregulering og Sukkertrang

På dette grundmodul vil du også få en forståelse for, hvordan du anvender og skelner mellem den vestligt og den østligt medicinske tilgang til denne behandlingsform. Begge tilgange har sin ret, det handler blot om at forstå forskellen.

Grundkursus i AuriculoTerapi indeholder 2 moduler. Vi anbefaler dig at tage begge moduler. På den måde kommer du hele vej omkring øret, og hvordan du bruger og forstår denne behandlingsform. Herefter kan du specialisere dig gennem forskellige temadage eller dykke dybere i AuriculoTerapiens spændende verden, f.eks. med AuriculoMedicin eller AuriculoTerapi om psyken.

Underviser: Rikke Godthjælp
Målgruppe:
Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

Kontaktperson:
Email:

3 day seminar: Balance Method: 1,2,3 Easy to Learn easy to Treat

3 dages kursus: Balance Method: 1, 2, 3, easy to learn, easy to treat og klinisk praksis dag Kurset er for alle akupunktører og akupunkturstuderende. Har du allerede taget 1, 2, 3 kurset, kan du få 40% rabat på de første 2 dage. Kontakt os for at få en rabatkode.

Sted: AkupunkturAkademiet ApS Industriområdet 15 8732 Hovedgård

Tidsrum: Saturday the 5th October 10.00 - 17.00 and sunday the 6th October 9.00 - 17.00 and monday the 7th October 9.00 - 15.00.

Læs mere Luk
5 okt.
Udbyder: Camilla Gliemaan
Undervisere: Guy Polak and Adi Fromm
Kursus slut: 07-10-2024
Forplejning: Frokost, kaffe og te alle dage
Målgruppe: Akupunktører og akupunkturstuderende
Pris: 4495
Beskrivelse

3 dages kursus: Balance Method: 1, 2, 3, easy to learn, easy to treat og klinisk praksis dag

Kurset er for alle akupunktører og akupunkturstuderende. Har du allerede taget 1, 2, 3 kurset, kan du få 40% rabat på de første 2 dage. Kontakt os for at få en rabatkode. Prisen for alle 3 dage inklusive frokost er 4.495,- inklusive frokost. Når du tilmelder dig her, sikrer du dig en plads ved at betale et depositum på 600,-. Aflyser du efterfølgende, mister du depositum. Aflyser vi, får du det naturligvis tilbage, jævnfør vores afbudsbetingelser.

Se fuld kursusbeskrivelse herunder.

3 day seminar: Balance Method: 1, 2, 3, easy to learn, easy to treat and clinical day

1,2,3 is the introductory seminar in the Balance Method. It will provide useful and practical tools to make differential diagnosis along with easy and smart ways to treat common pain disorders.
Participants will learn the technique of meridian palpation and effective needling. As a result, they will gain experience and confidence to use the method immediately, while discovering the importance of ASHI points.


The Seminar includes an historical review and the core teaching of Dr.Tan’s 1,2,3 Balance Method, with a strong emphasis on practical examples from Adi and Guy’s vast clinical experience.

Here is a list of the most common diseases for which you will learn an effective treatment:

 • Orthopedic disorders such as: upper and lower limbs pain, tennis elbow and golf elbow pain, knee pain, spine syndromes, lower back pain- acute and chronic, cervical spine disorders.
 • Neurologic disorders such as: Migraine, Neuropathy of upper and lower limbs, CTS-Carpal Tunnel Syndrome, TMJ syndrome, undiagnosed pain.
 • More: Urology diseases, Hyperemesis treatment, Stomachache, PMS and more.
 • The Seminar is aimed at clinicians and therapists, both experienced and those at the beginning of their careers.

Instructors: Guy Polak and Adi Fromm

Time and dates: Saturday the 5th October 10.00 - 17.00 and sunday the 6th October 9.00 - 17.00 and monday the 7th October 9.00 - 15.00.

The price includes: 2 day seminar including lunch. Please let us know, if you have any allergies. Tea, coffie and snacks will be served in the breaks.

We are looking forward to seeing you!

Note: The first 2 days is a regular Balance Method: 1, 2, 3 seminar, the last day is clinical practise. The price for all 3 days including lunch are DKK 4.495,-. If you already have attended the first 2 days earlier, you will have a discount of 40%. Please send us an email and let us know.

When you register, you pay a deposit of DKK 600,- to keep your seat. This will not be refunded, if you cancel. We will, according to our terms, refund if we have to cancel.

We are looking forward to seeing you!

Kontaktperson:
Email:

ALLERGIES, DIGESTION AND FOOD INTOLERANCES

Auriculotherapy is a great tool in the management of allergies, where digestion inevitably plays a role. We will also delve into the emotional and psychological aspects of allergies, finding the reasons why it can be difficult to get rid of both digestive problems and allergic reactions.

Sted: The College of Auricular Acupuncture, London - Great Britain

Tidsrum: 09:00-17:00

Læs mere Luk
11 okt.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: RIKKE GODTHJÆLP, STÉPHANE MAUGENDRE MD
Kursus slut: 13-10-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 4454
Betalingsbetingelser:
Beskrivelse

ALLERGIES, DIGESTION AND FOOD INTOLERANCES

Auriculotherapy is a great tool in the management of allergies, where digestion inevitably plays a role. We will also delve into the emotional and psychological aspects of allergies, finding the reasons why it can be difficult to get rid of both digestive problems and allergic reactions.

Sometimes allergies can be treated simply and quickly, while other times it takes more. Food intolerance can be part of the challenge and affect digestion. Although digestion and allergies are not necessarily directly linked, they can be connected. We will look at how we can treat digestive issues, either due to allergies or other factors.

Allergies and digestion are often linked to the mental state. Stress, energy levels and emotional imbalances can often be regulated through the treatment of allergies and digestive problems.

We need to learn how to break this stuck cycle.

THIS IS WHAT WE COVER IN THE COURSE

Allergy and digestion treatment

 • Relevant points and point location
 • Relevant protocols
 • Tools to locate points
 • How to test for food intolerance
 • White light test - Light therapy test to determine the body's energy level
 • Chromotherapy - specific colors related to digestion and allergies

Plus, there's more:

 • What is Auriculotherapy, a brief introduction to the field and its history
 • Introduction to the ear - human anatomy reflected in the ear
 • How to use an electric point finder - PREMIO20
 • VAS - how to find points using your heart rate

PRACTICAL APPLICATION

Working with allergy and digestion is a comprehensive area with different approaches. This course is taught at multiple schools and the focus may vary depending on the school and course provider's preferences.

At the bottom of the page you will find the registration option. When you click on the "prices and more" link, you will be redirected to the registration and a more detailed overview from the school.

If you have any questions regarding schedules, prices or other details, you should contact the school directly. We look forward to meeting you.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp is the founder of the GMI Institute and serves as a school director, teacher and therapist at the institution. Her expertise spans a wide range as a trained classical acupuncturist, auriculotherapist (ear acupuncturist), auriculomedicine, chromotherapist (color therapist) and posturologist. She teaches in both Danish and English and runs GODTHJÆLP Institute by the Lakes in Østerbro, centrally located in Copenhagen.

STÉPHANE MAUGENDRE MD

Dr. Stéphane Maugendre has been working with Auriculotherapy and Auriculomedicine since 2013 and teaching since 2017. Practices as a specialist doctor in Auriculotherapy and Auriculomedicine in a chronic pain department in Paris at the Rothschild Foundation pain center. Running his own medical practice in Normandy since 2005.

Kontaktperson:
Email:

Smertelindring med øre - akupunktur

Som enkeltstående behandlingsform er øreakupunkturen uden tvivl den terapi der kan frembringe de mest spektakulære resultater i løbet af sekunder!

Sted: Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tidsrum: Kl. 9.00 til kl 16.00

Læs mere Luk
24 okt.
Udbyder: Kursuscenter Helle Roed
Undervisere: Lars Kjeldal
Kursus slut: 25-10-2024
Forplejning: Der er en bolle ved kursus start, let frokost kl 11.45 og lidt sødt om eftermiddagen. Der er kaffe, te, vand og frugt på bordet under kurset.
Målgruppe: Alle behandlere
Pris: 2900
Beskrivelse

Som enkeltstående behandlingsform er øreakupunkturen uden tvivl den terapi der kan frembringe de mest spektakulære resultater i løbet af sekunder!

Hele kroppen er afspejlet i øret, derved kan øreakupunktøren finde præcist det sted i kroppen, der skal behandles ved at finde punktet i øret. Det er lidt på samme måde som zoneterapeuten finder punkterne i fødderne, hvor hele kroppen også er afspejlet.

Den øreakupunktur du vil lære på kurset her er den franske øreakupunktur, der er udarbejdet af læge og forsker Paul Nogier.

Smertelindring er en leg med øreakupunktur, og det er overraskende hvor effektiv og vedvarende denne smertelindring er.

På kurset lærer du at anvende magnetkugleplastre og traditionelle nåle til behandling af f.eks. ischias-smerter, frossen skulder, hold i nakken, kæbespændinger, løberknæ mm.

• Øreakupunkturen er en meget simpel og uhyre effektiv teknik til smertebehandling.
• Denne form for smertelindring giver ofte dramatiske forbedringer på bare en enkelt behandling.
• Øreakupunkturen er simpel at forstå, samt let og ufarlig at udføre.

Du vil efter kurset være klar til at gå hjem og bruge øre- akupunkturen på dine klienter i klinikken.

Du skal medbringe en blå trykpen, som kan købes ved acupunctureshop.!!!!

Tidligere kursister udtaler:
"Fagligt meget godt. Var også visuelt godt, så det gav en god forståelse. Levede fuld op til min forventninger. Det er jo helt fantastisk" Rikke Isak
"Rigtig godt kursus og meget brugbart for mig" Helle Aaquist
"Fantastisk spændende indhold / undervisnigsform / kursusleder. Hele vejen interessant og brugbart materiale. Vidunderligt mad - dejligt lokale med god cirkulation og lys. Luksus med nams og frugt og the under hele dagens forløb. Tak til Lars og alle I andre " Mette Dam, Skælskør

Kontaktperson: Helle Roed

TOKSISKE-AR & NERVESYSTEMET

Har du oplevet tilbagevendende problemer i behandlinger uden at forstå årsagen? Toksiske ar kan være terapiforhindringer, der blokerer for fremgang. Vi vil udforske, hvordan disse ar påvirker behandlinger og hvordan nervesystemet spiller en central rolle.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
26 okt.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Dina Alminde
Kursus slut: 26-10-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1800
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

TOKSISKE-AR & NERVESYSTEMET

Har du oplevet tilbagevendende problemer i behandlinger uden at forstå årsagen? Toksiske ar kan være terapiforhindringer, der blokerer for fremgang. Vi vil udforske, hvordan disse ar påvirker behandlinger og hvordan nervesystemet spiller en central rolle.

Nervesystemet er fundamentalt for kroppens funktion og reaktion på behandlinger. Gennem Auriculoterapi, hvor øret er nøglepunktet, lærer du at forstå og behandle nervesystemets refleksioner i øret, hvilket muliggør dybere behandlinger.

På kurset lærer du at identificere og behandle toksiske ar samt inddrage nervesystemet for dybere behandlinger.

EMNER, DER DÆKKES PÅ MODULET:

 • Identifikation af toksiske ar og forskelle mellem fysiske, psykiske og medicinske ar.
 • Terapiforhindringer og hvorfor toksiske ar kan være hindringer for behandling.
 • Behandlingsmetoder til toksiske ar.
 • Refleksionen af nervesystemet i øret:
  • De 12 kranienerver.
  • Det autonome nervesystem: sympatiske og parasympatiske.
 • Effektive behandlingsmetoder til nervesystemet og toksiske ar.
 • Praktiske øvelser og hands-on træning.

PRAKTISK ANVENDELSE

Mange lidelser og ubalancer kan være involveret når det handler om toksiske ar og nervesystemet. Her er et par eksempler.

 • Fysiske smerter
 • Hormonelle ubalancer
 • Psykiske ubalancer som stress, angst og depression
 • Fordøjelsesproblemer
 • Svækket immunforsvar
 • Allergier og neurologiske problemer
 • Denne liste er ikke udtømmende.

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

Kontaktperson:
Email:

ØVEDAG – AURICULOTERAPI 2024

Slip bøgerne og de omfattende kompendier – i dag er det tid til hands-on oplevelser!

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
27 okt.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Dina Alminde
Kursus slut: 27-10-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1400
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

ØVEDAG – AURICULOTERAPI

Slip bøgerne og de omfattende kompendier – i dag er det tid til hands-on oplevelser!

Har du gennemført en uddannelse eller kursus i auriculoterapi, som du endnu ikke har haft mulighed for at anvende? Måske har du ikke integreret auriculoterapien fuldt ud i dine eksisterende behandlingsmetoder, eller måske har du endnu ikke taget de første skridt til at implementere den. Det kan også være, at din teoretiske viden trænger til en opfriskning, og du har brug for ny inspiration til at anvende den.

Målet med denne dag er klart: At bringe din eksisterende viden om auriculoterapi i spil og aktivt anvende den!

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ DAGEN

 • PRAKTIK PRAKTIK PREKSIK
 • AuriculoTerapeutiske tests og deres udførelse
 • Lokalisering af punkter
 • Kombinationer af punkter
 • Strategier til behandling
 • Gennemgang af, hvordan forskellige apparater fungerer
 • Praktiske øvelser
 • Mulighed for gennemgang af medbragte cases

PRAKTISK ANVENDELSE

Formålet med dette træningsdag er klart defineret – Vi guider dig til at omsætte din eksisterende viden om auriculoterapi til praktisk anvendelse. Dagen vil være dedikeret til praktisk anvendelse, hvor du får mulighed for at teste, behandle og udveksle erfaringer med kollegaer fra forskellige baggrunde.

Har du brug for at genopfriske din viden om auriculoterapi? Foretrækker du praktisk erfaring frem for teoretisk indlæring?

Dette kursus sigter mod at kickstarte din viden gennem praktiske øvelser, herunder testning, behandling og fælles erfaringsudveksling.

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

Kontaktperson:
Email:

AuriculoTerapi modul 2

Det er ideelt at viderebygge modul 1 med modul 2 for at komme hele vejen omkring det grundlæggende i AuriculoTerapien. Du vil efter modul 1 + 2 have et fantastisk fundament, som du kan udvikle dine behandlinger fra og bygge videre på din viden om denne behandlingsform.

Sted: AkupunkturAkademiet ApS Industriområdet 15 8732 Hovedgård

Tidsrum: Lørdag, 10.00 - 17.00, Søndag 09.00 - 16.00. I alt 14 timer, samt 8 timers e-learning, du får adgang til inden kurset.

Læs mere Luk
2 nov.
Udbyder: Camilla Gliemaan
Undervisere: Rikke Godthjælp
Kursus slut: 03-11-2024
Forplejning: Kaffe og te i pauserne
Målgruppe: Dette forløb henvender sig til behandlere, der allerede har taget AuriculoTerapi Modul 1, eller tilsvarende
Pris: 3700
Beskrivelse

AuriculoTerapi / Øre Akupunktur modul 2

Kurset er på 14 timer (2 dage) + 8 timers e-learning.

Det er ideelt at viderebygge modul 1 med modul 2 for at komme hele vejen omkring det grundlæggende i AuriculoTerapien. Du vil efter modul 1 + 2 have et fantastisk fundament, som du kan udvikle dine behandlinger fra og bygge videre på din viden om denne behandlingsform.

Første dag er som på modul 1, 8 timers selvstudie som foregår gennem e-learning. Fordelen er, at du selv bestemmer hvor og hvornår på dagen du vil studere. Du kan se videoerne så mange gange du vil, og gennemgå quizzerne igen, hvis du har behov for det.

Vi gennemgår materialet sammen, de to dage hvor du kommer på skolen og sætter det praktiske på, så du både har en viden og en forståelse af materialet, og kan bruge det i praksis.

På modul 2 kurset går vi i dybden med rygradens placering i øret. Det giver en stor behandlingskompetence at kunne navigere i rygraden og nervesystemet, og udvider dine muligheder for at komme i dybden med dine patienters problemstillinger. Vi gennemgår skelettet, dermatomerne, myotomerne og det perifere nervesystem, og hvordan du kan behandle ud fra denne viden om kroppen.

Modul 2 er også kurset hvor du vil blive introduceret til posturologien, og hvordan du med den viden, let og årsagsbehandlende, kan behandle smerter i hele kroppen.

Disse lidelser/problematikker kommer vi ind på i modul 2

 1. Blodtryksregulerende behandling
 2. Ar-behandling – fysiske, psykiske og medicinske ar
 3. Smerte, led og muskler
  - Piskesmæld og hjernerystelse
  - Smerter efter operationer
  - Tennis og golfalbue 
  - Skulder og nakkesmerter
  - Lændesmerter
  - Smerter i knæ, ankler og fødder
  - Hovedpine og migræne

På dette kursus vil du også lære at få øje på og tolke de tegn, som kan ses på øret. Vi gennemgår flere former for terapiforhindringer, og hvordan du behandler dem.

Når du har både modul 1 og 2 er du klædt super godt på til at behandle med AuriculoTerapi. Du kan allerede efter du har taget modul 1, begynde at behandle med succes, men vi anbefaler at man tager begge moduler. Herfra bliver det meget lettere for dig at give en helstøbt AuriculoTerapi behandling og, hvis du ønsker det, kan du let bygge videre på din viden med TemaDage, TemaAftener, Behandling af Psykiske Ubalancer, AuriculoMedicin eller Chromoterapi.

Underviser: Rikke Godthjælp

Målgruppe:
Dette forløb henvender sig til behandlere, der allerede har taget AuriculoTerapi Modul 1, eller tilsvarende. Er du i tvivl, om du kan deltage, kontakt underviseren. 

Tider:
2. november: 10.00-17.00
3. november: 9.00-16.00

I alt 14 timer, samt 8 timers e-learning, du får adgang til inden kurset.

Kontaktperson:
Email:

CHROMOTERAPI – INTENSIVT LIVE WEBINAR

Chromoterapi er baseret på principperne fra Auriculoterapi, Auriculomedicin og spørgeteknik fra TFT. Denne sammensmeltning af teknikker er inspireret af Daniel Asis og Solvey Raquel.

Sted: Zoom

Tidsrum: 18.00 - 20.00

Læs mere Luk
5 nov.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælp, Jeanette Mejlvang
Kursus slut: 05-11-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1000
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

CHROMOTERAPI – INTENSIVT LIVE WEBINAR

Chromoterapi er baseret på principperne fra Auriculoterapi, Auriculomedicin og spørgeteknik fra TFT. Denne sammensmeltning af teknikker er inspireret af Daniel Asis og Solvey Raquel.

Chromoterapi kan bruges til smertebehandling, behandling af emotionelle ubalancer som stress, angst og andre psykiske traumer.

Som Chromoterapeut anvender du farvebriller, lys i forskellige farver, samtaleteknikker og muligvis RAC/VAS-puls (fransk pulstagning).

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ WEBINARET

For at kunne praktisere Chromoterapi er det en fordel at have viden om farvernes virkning på både kroppen og sindet. Vi udforsker dette sammen og afprøver de værktøjer, der anvendes i denne særlige og yderst effektive terapiform.

ChromoTerapi er en imponerende behandlingsmetode, der kan anvendes til at behandle både fysiske smerter og psykiske ubalancer.

Vi vil undersøge følgende elementer:

 • Farvebriller
 • Farvelygter
 • Farvepenne
 • Spørgeteknik

PRAKTISK ANVENDELSE

Chromoterapi bygger på principper fra Auriculoterapi, AuriculoMedicin og spørgeteknik fra TFT. Denne kombination af teknikker er inspireret af Daniel Asis og Solvey Raquel.

Dette kursus er designet til sundhedsprofessionelle som Auriculoterapeuter / Øreakupunktører, Posturologer, Akupunktører, Massører, Zoneterapeuter og Psykoterapeuter, der ønsker at lære Chromoterapi. Det er også relevant for andre sundhedsfagligt uddannede såsom Sygeplejersker, Fysioterapeuter, Ergoterapeuter, Jordemødre og Læger.

Det kan være en fordel at have deltaget i et Auriculoterapi-kursus, men det er ikke påkrævet.

At have farvebriller ved hånden under undervisningen kan være gavnligt. Hvis du er interesseret i at anskaffe dig et sæt briller til en fordelagtig kursuspris, kan du kontakte Jeanette Mejlvang.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

LÆS MERE OM UNDERVISER

JEANETTE MEJLVANG

Jeanette Mejlvang er underviser hos GMI Institute. Hun er akupunktør med speciale i øret, herunder posturlogi og chromoterapi. Jeanette Mejlvang har sin baggrund som professionsbachelor i sygepleje og pædagogik.

Til daglight arbejder Jeanette Mejlvang i Migræneklinikken i Viborg, hvor hun udelukkende behandler migræne og hovedpine klienter, med stor succes.

Kontaktperson:
Email:

38 MAGISKE PUNKTER PINGHENG MILITÆR AKUPUNKTUR

Vær med på en transformerende rejse gennem magiske punkter Ping Heng Akupunktur (PHA), også kendt som Militær Akupunktur (MA).

Sted: GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark

Tidsrum: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
9 nov.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Dr. Hui Zhang, Ph.D
Kursus slut: 10-11-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 3400
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

38 MAGISKE PUNKTER PINGHENG MILITÆR AKUPUNKTUR

Vær med på en transformerende rejse gennem magiske punkter Ping Heng Akupunktur (PHA), også kendt som Militær Akupunktur (MA). Denne innovative punkter system, udviklet af professor Wang Wen-yuan fra Beijing Universitet for TCM og leder af det Nationale PHA Træningscenter, bringer en unik tilgang til det moderne, men også traditionelle akupunkturpunktssystem. Med rødder i militær sundhedspleje, f.eks. PTSD, muskelskader fra hård træning, og et ry for hurtige, effektive resultater med brug af minimale nåle, har PHA revolutioneret akupunkturen i hele Kina.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ KURSET

Vigtige Funktioner i Vores Kursus:

 • Mestr de 38 unikke akupunkturpunkter, der anvendes i PHA.
 • Engager dig i omfattende praktiske sessioner for hands-on erfaring.
 • Udforsk kliniske anvendelser og dyk ned i spændende forskning og casestudier.
 • Lær teknikker, der er sikker, effektiv og let at forstå.

Hvorfor Vælge Vores Kursus?

 • Vær en del af et fællesskab af elever, der omfavner en banebrydende tilgang til akupunkturbehandling, især for ekstern og intern smerte.
 • Få indsigt fra omfattende forskning, med over 734 offentliggjorte artikler.
 • Udrust dig selv med færdigheder, der er anvendelige i din daglige praksis.

PRAKTISK ANVENDELSE

En Nationalt Anerkendt og Prist Method

Støttet af Kinas Sundhedsministerium og Statens Administration for TCM, skiller PHA sig ud som en nøglekomponent i fremme af   sundhed. Dens effektivitet i behandlingen af almindelige sygdomme har vundet udbredt anerkendelse, hvilket gør det til en teknik, der ivrigt adopteres af sundhedsfagfolk, f.eks. læger og sygeplejersker, landsdækkende.

Forstå Videnskaben Bag PHA

Dyk dybt ind i den fascinerende verden af PHA, hvor de gamle teorier om meridianer smelter sammen med moderne nervesystemvidenskab. Lær om kroppens medfødte selvafbalanceringsmekanismer og hvordan strategisk akupunktur kan katalysere naturlig heling.

Påbegynd Din Rejse med PHA

Uanset om du er en avanceret praktiserende eller ny i akupunkturens verden, tilbyder vores kursus en omfattende, praktisk og oplysende oplevelse. Vær med os for at mestre en færdighed, der ikke kun er effektiv og sikker, men også dybt forankret i traditionel kinesisk medicin og samtidig fremsynet i sin tilgang.

DR. HUI ZHANG

Dr. Hui Zhang, Ph.D., TCM-læge, underviser og forsker. Han tog sin Ph.D. i kinesisk medicin fra Chengdu University of Traditional Chinese Medicine (CDUTCM) i 2017. Efter sine studier flyttede han til Danmark, hvor han jævnligt deler sin ekspertise inden for TCM på tværs af Danmark, Tyskland og forskellige europæiske lande. Dr. Zhang praktiserer aktivt TCM i sin private klinik i Danmark og opretholder stærke faglige forbindelser med forskere i Kina, Europa og USA.

Kontaktperson:
Email:

Smertebehandling med Neuromuskulær Akupunktur

Lær, hvordan du tester dig frem til den underliggende neurologiske årsag til muskel- og ledsmerter. Bliv i stand til at behandle årsagen til langvarige, tilbagevendende og kroniske smerter med øreakupunktur og frekvenser.

Sted: Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tidsrum: Kl. 9.00 til kl 16.30

Læs mere Luk
18 nov.
Udbyder: Kursuscenter Helle Roed
Undervisere: Mathias Frederiksen
Kursus slut: 19-11-2024
Forplejning: Der er en bolle ved kursus start, let frokost kl. 11.45 og lidt sødt om eftermiddagen. Der er kaffe, te, vand og frugt på bordet under kurset.
Målgruppe: For alle der arbejder med smertebehandling. Basal viden om muskelanatomi og muskelfunktion er påkrævet. Erfaring med øreakupunktur er en fordel.
Pris: 2900
Beskrivelse

Dette kursus er for alle, der arbejder med smertebehandling. Basal viden om muskelanatomi og muskelfunktion er påkrævet. Erfaring med øreakupunktur er en fordel.

Velkommen til et kursus, der måske vil ændre din forståelse af smerter og muskelspændinger for altid!

Lær, hvordan du tester dig frem til den underliggende neurologiske årsag til muskel- og ledsmerter. Bliv i stand til at behandle årsagen til langvarige, tilbagevendende og kroniske smerter med øreakupunktur og frekvenser, og opnå permanente resultater med få behandlinger.

På kurset lærer du:

 • Hvordan hjernen regulerer muskler, bevægelser og kropsholdning baseret på proprioceptive input.
 • Hvordan proprioceptive fejlinput fra tidligere skader skaber dysfunktion og kompensationer i kroppen.
 • At de fleste muskel- og ledsmerter ofte er kompensationer fra tidligere skader - ofte lokaliseret andre steder i kroppen.
 • Hvorfor det at “løsne” en muskel sjældent skaber varige resultater.
 • At anvende manuelle muskeltests til at identificere præcis, hvad der forårsager muskelspændinger, dysfunktioner og kompensationsmønstre.
 • Simpel behandlingsprotokol til at behandle årsagen til de dysfunktioner vi finder.

Du vil efter kurset kunne:

 • Forstå bevægeapparatet på en ny måde.
 • Eliminere gætværk fra din behandling.
 • Nøjagtigt teste og identificere den præcise årsag til smerter.
 • Behandle årsagen til smerterne effektivt.
 • Teste om din behandling har været succesfuld.

Underviseren har det udstyr med, der skal bruges på kurset. Der kan efterfølgende være en udgift på 1.500 kr. til 2.500 kr. til udstyr til brug i klinikken.

Kontaktperson: Helle Roed

Diafragma kursus

På dette kursus, der udelukkende omhandler M. Diaphragma, vil der blive gennemgået anatomien og fysiologien omkring musklen. Der ses nærmere på mange af de forskellige faktorer, der spiller ind, når man oplever at musklen ikke arbejder korrekt længere.

Sted: Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tidsrum: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)

Læs mere Luk
22 nov.
Udbyder: Kursuscenter Helle Roed
Undervisere: Anne Mette Meier (Ost. DO, MT og akupunktør)
Kursus slut: 22-11-2024
Forplejning: Der er en bolle ved kursus start, let frokost kl. 11.45 og lidt sødt om eftermiddagen. Der er kaffe, te, vand og frugt på bordet under kurset.
Målgruppe: Alle behandlere
Pris: 1700
Beskrivelse

Diafragmamusklen eller mellemgulvet har de fleste hørt om, men hvor meget kender du egentlig til musklens funktioner og vigtighed i kroppen?

Ikke alene er diafragmamusklen kroppens vigtigste respirationsmuskel, den har også stor betydning for, at flere af kroppens øvrige vitale systemer fungerer og kører så optimalt som muligt. Derfor vil en nedsat eller helt manglende funktion naturligvis påvirke kroppen meget og give symptomer fra flere forskellige af kroppens styresystemer.

På dette kursus, der udelukkende omhandler M. Diaphragma, vil der blive gennemgået anatomien og fysiologien omkring musklen. Der ses nærmere på mange af de forskellige faktorer, der spiller ind, når man oplever at musklen ikke arbejder korrekt længere.

Der vil endvidere blive gennemgået teknikker til behandling af strukturer, der er forbundet til diaphragma musklen, samt behandling af selve musklen med manuelle teknikker.

Underviser på kurset er Anne Mette Meier arbejder som manuel terapeut, akupunktør og osteopat DO.

Kontaktperson: Helle Roed

AVANCERET AURICULOTERAPI MED GODTHJÆLP & MAUGENDRE (November)

To gange om året afholdes der 2-dags kursus i Avanceret Auriculoterapi i København. Der er 12 pladser tilgængelige for fysisk fremmøde, og der er også mulighed for at deltage via webinar.

Sted: GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark

Tidsrum: Lørdag: 10.00 - 18.00, Søndag: 9.00 - 16.00

Læs mere Luk
23 nov.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælp, Stéphane Maugendre MD
Kursus slut: 24-11-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 4500
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

AVANCERET AURICULOTERAPI MED GODTHJÆLP & MAUGENDRE

To gange om året afholdes der 2-dags kursus i Avanceret Auriculoterapi i København. Der er 12 pladser tilgængelige for fysisk fremmøde, og der er også mulighed for at deltage via webinar.

Disse kurser har altid et centralt tema og introducerer hver gang nye teknikker og metoder.

Kurset henvender sig primært til erfarne behandlere, men hvis du har deltaget i grundlæggende Auriculoterapi / Øreakupunktur kurser og anvender det i din daglige praksis, er kurset også for dig.

Vi prioriterer praktisk træning og en omhyggelig tilgang. Vi starter med at introducere teorien og teknikken på tavlen og følger op med praktisk anvendelse for at få det afprøvet i virkeligheden og give deltagerne mulighed for at mestre det. Vores mål er, at det, du lærer på kurset, skal kunne implementeres direkte i din praksis efter kursets afslutning.

JUNI KURSUS

På dette kursus vil vi præsentere vores forskning om behandling af traumatiske flashbacks og PTSD. Du vil lære nye, avancerede metoder inden for Auriculoterapi samt ROC-metoden, udviklet af Stephane Maugendre MD, som er en hypnoseteknik, auriculoterapeuter også kan benytte.

 • Vi vil fokusere på behandlingen af PTSD og de traumatiske billeder ved hjælp af Auriculoterapi og Chromoterapi.
 • ROC-metoden anvendes til at afkode traumatiske oplevelser, så patienten ikke fastholdes i den traumatiske følelse fra begivenheden.
 • Desuden vil vi udforske lateralitet, hvor behandling med filtre relateret til reptilhjernen, subcortex og neocortex anvendes. Denne metode giver en unik mulighed for at identificere og behandle problematikkerne.
 • Du vil lære at behandle fysiske smerter, der er forankret i emotionelle traumer.
 • Derudover vil du lære at behandle tinnitus, som opstår som følge af psykiske traumer og er fastholdt i kroppen.

NOVEMBER KURSUS

Information om temaet og teknikkerne til dette kursus vil blive tilgængelig snart.

Kurset i Avanceret Auriculoterapi i november 2024 afholdes den 23. og 24. november 2024.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

LÆS MERE OM UNDERVISER

STÉPHANE MAUGENDRE MD

Dr. Stéphane Maugendre har arbejdet med Auriculoterapi og Auriculomedicin siden 2013 og undervist siden 2017. Behandler som special læge i Auriculoterapi og Auriculomedicin på en afdeling for kroniske smerter i Paris på Rothschild Foundation pain center. Driver egen lægepraksis i Normandiet siden 2005.

Kontaktperson:
Email:

PHOTONIC MEDICINE WITH PASCAL VIDAL MD

We are very pleased to welcome Pascal Vidal MD in Denmark! Pascal Vidal proudly carries on the legacy of Pierre Magnin and adds a fantastic dimension to our practice.

Sted: GMIInstitute dept. COPENHAGEN, Sortedam Dossering 59, 2100 Copenhagen Ø, Denmark

Tidsrum: 10:00-18:00

Læs mere Luk
23 nov.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: DR. PASCAL VIDAL
Kursus slut: 24-11-2024
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 4506
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

PHOTONIC MEDICINE
WITH PASCAL VIDAL MD

We are very pleased to welcome Pascal Vidal MD in Denmark! Pascal Vidal proudly carries on the legacy of Pierre Magnin and adds a fantastic dimension to our practice.

Photonic therapy, developed by Prof. Pierre Magnin, represents a pioneering approach in complementary medicine where light and color play a crucial role.

Using light projection and color frequencies, this method is applied both on the ears through the auricular approach and directly on the body. During the treatment, RAC-VAS and pulse staging are also used as a guide to identify and treat imbalances in the body.

What makes photonic therapy unique is its holistic approach, which not only focuses on treating physical symptoms, but also aims to balance mental and emotional states.

There are 12 seats available for physical attendance in Copenhagen, and it is also possible to participate via webinar.

ADVANCED AURICULOTHERAPY
- NOVEMBER COURSE

Explore photonic medicine with Pascal Vidal.
In this course we will review:

 • Simple clinical applications in infectious diseases, muscle and joint problems and gastrointestinal disorders
 • Using ear cards in photonic medicine
 • Guide to choosing suitable colors
 • Practical methodological foundation that includes VAS perception and color illumination
 • Lots of hands-on training, including using color associations
 • Exploring color properties and contraindications.
 • Historicalbackground of photonic medicine.

Read more in general about Advanced Auriculotherapy with Godthjælp and Maugendre here.

DEAN PIERRE MAGNIN
FOUNDER OF PHOTONIC MEDICINE

Dean Pierre Magnin (1926 - 2020) is a pioneer in complementary medicine and is best known as the founder of photonic medicine. His expertise and innovative approach has paved the way for a new era in health and treatment. Through decades of dedicated research and clinical practice, he has developed a unique understanding of how light and color can be used to improve the body's natural balance and promote health.

Pierre Magnin's visionary approach has inspired countless people around the world to explore the countless benefits of photonic medicine. His work has opened the door to new treatment methods that combine science and holistic understanding of the body in a unique and powerful way. Through his efforts as the founder of photonic medicine, Pierre Magnin has changed lives and motivated both students and practitioners in the health fields around the world.

DR. PASCAL VIDAL

Dr. Pascal Vidal, born in 1962, is a general practitioner with extensive expertise in complementary medicine, including homeopathy, Chinese acupuncture, auriculotherapy, reflexology and photonic medicine. He met Pierre Magnin, the founder of photonic medicine and author of several books, in 2011 and worked closely with him until his passing in 2021. Through this collaboration, Dr. Vidal gained a deep understanding of how light and color can be used as powerful therapeutic tools to promote health and well-being.

Kontaktperson:
Email:

FULD UDDANNELSE I AVANCERET AURICULOTERAPI - HOLD 8

GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute tilbyder en seriøs og omfattende uddannelse. Bliv Akupunktør med Speciale i Øret – Auriculoterapeut. Materialet er grundigt udarbejdet og let at integrere i din egen praksis.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 9:00-16:00

Læs mere Luk
18 jan.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælpe
Kursus slut: 18-01-2026
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 49405
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute tilbyder en seriøs og omfattende uddannelse. Bliv Akupunktør med Speciale i Øret – Auriculoterapeut. Materialet er grundigt udarbejdet og let at integrere i din egen praksis.

Auriculoterapi, også kendt som fransk øreakupunktur, omfatter et bredt vifte af behandlingsmuligheder, og du vil blive trænet i anvendelsen af flere behandlingsredskaber. Uddannelsen ruster dig til at udføre årsagsbaseret behandling og specialisere dig i en bred vifte af lidelser.

Du vil lære at hjælpe mennesker inden for smerte, psyke, funktionelle forstyrrelser og vores evidensbaserede traumebehandling.  Såsom stress, angst, depression, PTSD, ADHD og ADD. Alle former for smerte, både akutte og kroniske, herunder led- og muskelsmerter, nervesmerter og nerveforstyrrelser, kæbe- og nakkesmerter, hovedpine og migræne. Behandling af hormonelle ubalancer, herunder fertilitetsproblemer og menstruationsubalancer, samt at håndtere overgangsalderen hos både mænd og kvinder. Derudover behandling hud- og ar-problematikker, allergier, fordøjelsesproblemer og meget mere.

FÅ DE RETTE REDSKABER PÅ VORES AKUPUNKTUR UDDANNELSE

Vi tilbyder et spændende og unikt forløb, der ikke kun udvider din viden om dig selv, men også introducerer dig til verdenen af Akupunktur og Auriculoterapi.

Vores mål er samtidig at sikre, at du føler dig tryg ved at stå på egne ben efter uddannelsen og har tillid til dine færdigheder som Auriculoterapeut / akupunktør.

Under Akupunktur/Auriculoterapi-uddannelsen vil du blive undervist i:

Vores undervisning er baseret på 14 års erfaring der sikrer, at du modtager en velafprøvet kvalitetsuddannelse, der forbereder dig til at håndtere komplekse behandlingsbehov hos dine klienter.

Kontaktperson:
Email:

TRAUMEBEHANDLER UDDANNELSE 2025

Ved GMI Institute har vores team af behandlere sammen med en praktiserende læge udviklet et enestående behandlingssystem. Dette system er blevet dokumenteret til at hjælpe personer med betydelige traumer på kort tid.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 09:00 - 16:00

Læs mere Luk
18 jan.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: RIKKE GODTHJÆLP, DINA ALMINDE, STÉPHANE MAUGENDRE MD
Kursus slut: 11-11-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 18400
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

TRAUMEBEHANDLER UDDANNELSE

Som psykoterapeut, psykolog eller coach har du sandsynligvis stået over for klienter med både fysiske og psykiske belastninger, der har været udfordrende at adressere fuldstændigt. Selv når traditionel terapi har været vellykket, kan det ske, at klientens nervesystem stadig ikke fungerer harmonisk. Dette gælder især for dem, der lider af angst, depression, OCD, PTSD, stress, ADHD/ADD og dem, der bærer dybe traumer fra misbrug, overfald, incest og lignende.

Ved GMI Institute har vores team af behandlere sammen med en praktiserende læge udviklet et enestående behandlingssystem. Dette system er blevet dokumenteret til at hjælpe personer med betydelige traumer på kort tid.

Vores team hos Godthjælp og Maugendre International Institut har skabt en skræddersyet uddannelse, der er specifikt designet til at imødekomme disse behov.

PRAKTISK ANVENDELSE

Auriculoterapi udgør et unikt værktøj til at behandle og berolige nervesystemet. Vores traumeuddannelse giver dig grundlæggende viden om auriculoterapi, herunder teknikker til at berolige nervesystemet samt indblik i vores studier. Du lærer ikke blot at følge protokoller, men også at tilpasse behandlingen individuelt til den enkelte person på din behandlingsbriks.

Efter endt uddannelse vil du være i stand til at behandle:

 • Stress
 • Angst
 • ADHD/ADD
 • OCD
 • PTSD
 • Psykiske udfordringer
 • Store traumer

Er du i tvivl om uddannelse er for dig, så kontakt Dina Alminde på dina@godthjaelp.dk.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

STÉPHANE MAUGENDRE MD

Dr. Stéphane Maugendre har arbejdet med Auriculoterapi og Auriculomedicin siden 2013 og undervist siden 2017. Behandler som special læge i Auriculoterapi og Auriculomedicin på en afdeling for kroniske smerter i Paris på Rothschild Foundation pain center. Driver egen lægepraksis i Normandiet siden 2005.
Kontaktperson:
Email:

ALLERGI – INTENSIVT LIVE WEBINAR

Auriculoterapi er en elegant løsning til behandling af allergi. Der er adskillige effektive punkter og protokoller, der er både kraftfulde og enkle at anvende.

Sted: Zoom

Tidsrum: 18:00-20:00

Læs mere Luk
3 feb.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: RIKKE GODTHJÆLP
Kursus slut: 03-02-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1000
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

ALLERGI
– INTENSIVT LIVE WEBINAR

Auriculoterapi er en elegant løsning til behandling af allergi. Der er adskillige effektive punkter og protokoller, der er både kraftfulde og enkle at anvende.

Dette kursus vil udruste dig med færdigheder til at behandle allergi ved hjælp af en dybdegående AuriculoTerapeutisk metode samt en mere simpel tysk metode, også kaldet Oscillations-metoden, der giver hurtige resultater.

Antallet af danskere, der diagnosticeres med allergi, stiger både inden for helårs- og sæsonbetinget allergi.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ WEBINARET

 • Allergi – en kort forklaring
 • Præcis identifikation af relevante punkter ved allergi
 • Forskellige behandlingsprotokoller
 • Udvikling af skræddersyede behandlingsmetoder og protokoller til allergiske reaktioner
 • Betydningen af mundånding ved allergi
 • Værktøjer til at lokalisere behandlingspunkter
 • Anvendelse af ASP-nåle, TCM-nåle, farveterapi, lys, frekvenser og elektrisk stimulation til behandling af allergi.

PRAKTISK ANVENDELSE

Vi vil fokusere på at identificere præcise punkter, der relaterer sig til allergi, både helårs- og sæsonbetinget, der er relevante ved behandling af disse allergiformer.

Vi vil dække emner som:

 • Hvad definerer og forårsager både helårs- og sæsonbetinget allergi?
 • Identifikation af forskellige former for allergi og deres symptomer.
 • Behandlingsmetoder og tilgange til håndtering af helårs- og sæsonbetinget allergi.
 • Derudover vil du få hjemmeøvelser, som du kan dele med dine patienter.
 • Endelig vil kurset give en introduktion til, hvordan frekvenser og farver kan bidrage til betydelige resultater ved behandling af allergi.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Kontaktperson:
Email:

VAS-PULS OG PUNKT DAG

Udforsk kraften bag RAC/VAS-pulsen, en dybtgående metode, der strækker sig ud over Auriculoterapi, Posturologi og Chromoterapi. Dette kursus dykker ned i anvendelsen af RAC/VAS-pulsen, der fungerer som en nøgle til at forstå kroppens signaler og guide behandlinger på en præcis og effektiv måde.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 09:00-16:00

Læs mere Luk
22 feb.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: DINA ALMINDE
Kursus slut: 22-02-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1800
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

VAS-PULS OG PUNKT DAG

Udforsk kraften bag RAC/VAS-pulsen, en dybtgående metode, der strækker sig ud over Auriculoterapi, Posturologi og Chromoterapi. Dette kursus dykker ned i anvendelsen af RAC/VAS-pulsen, der fungerer som en nøgle til at forstå kroppens signaler og guide behandlinger på en præcis og effektiv måde.

Punktlokation er afgørende, og dette kursus fokuserer også på praksis. Du vil have mulighed for at øve dig i at behandle de identificerede punkter og områder. Hvis din behandlingsform involverer nåle, vil du lære og øve nåleteknikker. Ønsker du at fokusere på behandling med farver og frekvenser, vil kurset give dig mulighed for at praktisere denne tilgang.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ KURSET

 1. Udforskning af forskellige scenarier og problemløsningsteknikker.
 2. Tips og tricks til at gøre VAS-pulsen mere tydelig og anvendelig, så du kan implementere din viden inden for de nævnte fagområder.
 3. Praksisøvelser i stikteknik for at opnå præcis placering af nålen uden at ryste på hånden.
 4. Søgning efter punkter ved hjælp af dit foretrukne redskab – nåle, farver eller frekvenser – alt efter hvad der anvendes i din behandlingsform eller hvad du ønsker at forbedre dine færdigheder inden for
 5. Forståelse af variationerne i følelsen af at placere nåle fra det ene øre til det andet, inklusive forskellene i øreområder, kropsplaceringer og individuelle reaktioner.
 6. Opnåelse af en stabil stikteknik for øget selvsikkerhed og bedre overblik ved placering af nåle.

PRAKTISK ANVENDELSE

Gennem dette kursus lærer du at tolke RAC/VAS-pulsen til at identificere blokeringer og energiforstyrrelser i kroppen. Denne teknik giver indsigt i behandlingsbehovet og indikatorer for behandlingseffektivitet. Opdag, hvordan pulsen kan guide valget af behandlingspunkter og afgøre det optimale tidspunkt og metode til behandling.

Dette kursus er designet til at give dig praktisk erfaring og færdigheder til at behandle fundne punkter effektivt, uanset hvilken behandlingsform du arbejder med. Træd ind i en verden af RAC/VAS-pulsen og få praktisk træning i at anvende denne teknik til at forbedre behandlingsresultaterne for dine klienter.”

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

Kontaktperson:
Email:

ØVEDAG – AURICULOTERAPI 2025

Slip bøgerne og de omfattende kompendier – i dag er det tid til hands-on oplevelser!

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 09:00 - 16:00

Læs mere Luk
23 feb.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: DINA ALMINDE
Kursus slut: 23-02-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1400
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

ØVEDAG – AURICULOTERAPI

Slip bøgerne og de omfattende kompendier – i dag er det tid til hands-on oplevelser!

Har du gennemført en uddannelse eller kursus i auriculoterapi, som du endnu ikke har haft mulighed for at anvende? Måske har du ikke integreret auriculoterapien fuldt ud i dine eksisterende behandlingsmetoder, eller måske har du endnu ikke taget de første skridt til at implementere den. Det kan også være, at din teoretiske viden trænger til en opfriskning, og du har brug for ny inspiration til at anvende den.

Målet med denne dag er klart: At bringe din eksisterende viden om auriculoterapi i spil og aktivt anvende den!

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ DAGEN

 • PRAKTIK PRAKTIK PREKSIK
 • AuriculoTerapeutiske tests og deres udførelse
 • Lokalisering af punkter
 • Kombinationer af punkter
 • Strategier til behandling
 • Gennemgang af, hvordan forskellige apparater fungerer
 • Praktiske øvelser
 • Mulighed for gennemgang af medbragte cases

PRAKTISK ANVENDELSE

">Formålet med dette træningsdag er klart defineret – Vi guider dig til at omsætte din eksisterende viden om auriculoterapi til praktisk anvendelse. Dagen vil være dedikeret til praktisk anvendelse, hvor du får mulighed for at teste, behandle og udveksle erfaringer med kollegaer fra forskellige baggrunde.

Har du brug for at genopfriske din viden om auriculoterapi? Foretrækker du praktisk erfaring frem for teoretisk indlæring?

Dette kursus sigter mod at kickstarte din viden gennem praktiske øvelser, herunder testning, behandling og fælles erfaringsudveksling.

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

Kontaktperson:
Email:

KÆBE – INTENSIVT LIVE WEBINAR

Kæbe-, bid- og nakkeproblematikker er nært forbundne og kan betydeligt påvirke vores generelle sundhed og velbefindende. Hvis kæben bides hårdt sammen eller der er fejl i bidfunktionen, kan det have negative konsekvenser for hele kroppen.

Sted: Zoom

Tidsrum: .

Læs mere Luk
4 mar.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: RIKKE GODTHJÆLP
Kursus slut: 04-03-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1000
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

KÆBE
– INTENSIVT LIVE WEBINAR

Kæbe-, bid- og nakkeproblematikker er nært forbundne og kan betydeligt påvirke vores generelle sundhed og velbefindende. Hvis kæben bides hårdt sammen eller der er fejl i bidfunktionen, kan det have negative konsekvenser for hele kroppen.

På vores kursus lærer du at behandle disse udfordringer, identificere tilknyttede symptomer og anvende Auriculoterapeutiske (øreakupunktur) og Posturologiske teknikker til behandling.

Kæbespændinger og nakkeproblematikker opstår ofte i perioder med følelsesmæssig uro, som f.eks. stress, sorg, angst eller vrede. Vi reagerer naturligt ved at bide hårdt sammen for at håndtere disse følelser, uanset om vi er vågne eller sover.

EMNER VI DÆKKER PÅ MODULET

 • Forståelse for kæbens indvirkning på vores hormonsystem, centralnervesystem, syn og koncentrationsevne, indre øre, samarbejdet mellem hjernehalvdelene (lateralitet) samt fodstilling og dets forbindelse til smerteproblemer i hele kroppen.

 • Behandlingsmetoder til kæben, nakken og bidet – inklusive relevante punkter og behandlingsprotokoller.

 • Praktiske øvelser, som du kan guide dine klienter igennem.

 • Mundåndingens påvirkning på kæben, nakken, bidet og generel sundhed.

PRAKTISK ANVENDELSE

">Dette webinar er primært rettet mod behandlere som f.eks. akupunktører, massører, zoneterapeuter, psykoterapeuter og sundhedsfagligt uddannede som sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre og læger med lignende baggrund.

Kurset foregår via Zoom, og undervisningsmaterialet vil blive leveret som en PDF-fil.

Hvis du er terapeut, kan du straks implementere din nyerhvervede viden direkte i dine behandlinger.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Kontaktperson:
Email:

AURICULOTERAPI / ØREAKUPULTUR MODUL 2

På dette modul opnår du solid viden om rygsøjlens og nervesystemets repræsentation i øret. Det gør dig i stand til effektivt og hurtigt at behandle forskellige typer smerter, inklusive kroniske, akutte og overbelastningssmerter. Kombinationen af viden fra både modul 1 og 2 danner en solid grundviden, der styrker din evne som behandler.

Sted: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark

Tidsrum: 09:00 - 16:00

Læs mere Luk
15 mar.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: DINA ALMINDE
Kursus slut: 16-03-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 3700
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

AURICULOTERAPI MODUL 2

SMERTEBEHANDLING er i fokus på Auriculoterapi modul 2.

På dette modul opnår du solid viden om rygsøjlens og nervesystemets repræsentation i øret. Det gør dig i stand til effektivt og hurtigt at behandle forskellige typer smerter, inklusive kroniske, akutte og overbelastningssmerter. Kombinationen af viden fra både modul 1 og 2 danner en solid grundviden, der styrker din evne som behandler.

På Modul 2 vil du også blive introduceret til posturologi og lære, hvordan du med denne viden effektivt og årsagsbaseret kan behandle smerter i hele kroppen.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ MODULET

 1. Effektiv og holdbar smertebehandling rettet mod årsagen.
 2. Dybdegående forståelse af rygsøjlens placering i øret. Behandling af muskler og nerver i denne zone for at påvirke hele kroppen og lindre forskellige fysiske smerter.
 3. Posturologiske tests som svar fra kroppen, sammen med auriculoterapien, der tilbyder behandlingen. Posturologi påvirker både fysisk og psykisk smertelindring.
 4. Terapiforhindringer: Hvordan ar og kæbespændinger fastholder smerte, skaber kroniske smerter og psykisk ubalance.
 5. Punktplacering og -forståelse.
 6. Videre arbejde med Nogier-puls/VAS
 7. Praksis, øvelser og behandling af hinanden for at styrke færdighederne.

PROTOKOLLER DU LÆRER

 1. Ar-behandling – fysiske, psykiske og medicinske ar
 2. Smerte, led og muskler
  – Piskesmæld og hjernerystelse
  – Smerter efter operationer
  – Tennis og golfalbue 
  – Skulder og nakkesmerter
  – Lændesmerter
  – Smerter i knæ, ankler og fødder
  – Hovedpine og migræne
 3. Blodtryksregulerende behandling

14 dage inden kurset får du adgang til et 8-timers selvstudie via e-learning, på samme måde som på modul 1. Fleksibiliteten ligger i, at du selv bestemmer, hvor og hvornår du studerer. Du kan se videoer og gennemgå quizzerne efter behov og i dit eget tempo.

De to dage på skolen fokuserer på at gennemgå materialet sammen og anvende det i praksis. Her lægger vi vægt på at kombinere viden og praktiske færdigheder.

DINA ALMINDE

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

Kontaktperson:
Email:

MIGRÆNE & HOVEDPINE – INTENSIVT LIVE WEBINAR (1)

Hovedpine og migræne er komplekse lidelser med mangfoldige årsager. Det er interessant at skelne mellem de forskellige typer af hovedpiner og migræne, analysere deres individuelle karakteristika og forstå de underliggende årsager.

Sted: Zoom

Tidsrum: 18:00 - 20:00

Læs mere Luk
1 apr.
Udbyder: Rikke Godthjælp
Undervisere: Rikke Godthjælp
Kursus slut: 01-04-2025
Forplejning:
Målgruppe:
Pris: 1000
Betalingsbetingelser: https://shop.godthjaelp.dk/terms
Beskrivelse

MIGRÆNE & HOVEDPINE
– INTENSIVT LIVE WEBINAR

Hovedpine og migræne er komplekse lidelser med mangfoldige årsager. Det er interessant at skelne mellem de forskellige typer af hovedpiner og migræne, analysere deres individuelle karakteristika og forstå de underliggende årsager.

En grundig forståelse af disse tilstande er afgørende for at kunne tilbyde effektiv afhjælpning og lindring, og det giver os mulighed for bedre at navigere i strategierne til at optimere behandlingen når vi forstår den underlæggende årsag.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ WEBNARET

 • Migræne med og uden aura
 • Hortons hovedpine
 • Trigeminusneuralgi
 • Menstruationsmigræne
 • Spændingshovedpine
 • Klyngehovedpine
 • MOH – Medicininduceret hovedpine
 • Sekundær hovedpine; relateret til kranieskader, operationer i kraniet og hjernen, vaskulære sygdomme, medicinforbrug, forgiftninger og forskellige sygdomme.

PRAKTISK ANVENDELSE

Vi vil fokusere på at identificere præcise punkter, der relaterer sig til muskler, nerver, hormoner og psykiske ubalancer der altsammen er relevant når vi skal behandle hovedpine og migræne.

Vi vil dække emner som:

 • Hvad definerer og forårsager hovedpine og migræne?
 • Identifikation af forskellige typer hovedpine og migræne.
 • Behandlingsmetoder og tilgange til håndtering af hovedpine og migræne.

Derudover vil du få hjemmeøvelser, som du kan dele med dine patienter. Endelig vil kurset give en introduktion til, hvordan frekvenser og farver kan bidrage til betydelige resultater.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Kontaktperson:
Email:

Du finder herunder mere information om kurser og efteruddannelse.

Efteruddannelseskrav for medlemmer af PA

Som medlem af PA skal du opfylde følgende krav til at vedligeholde din forpligtelse til efteruddannelse:

 • 48 timers efteruddannelse hvert 3. år.
 • Opdateret førstehjælpskursus hvert 2. år, på minimum 3 timer og med en instruktør, som er godkendt af Dansk Førstehjælps Råd.

For at bibeholde din RAB-registrering, skal du kunne dokumentere din efteruddannelse lever op til PA’s minimumkrav. PA skal dokumentere dette over for Styrelsen for Patientsikkerhed.

Krav til dokumentation for efteruddannelse for medlemmer af PA

Du skal sikre dig, at når du deltager på kursus, så skal følgende fremgå af kursusbeviset:

 • Dit fulde navn (evt. fødselsdato).
 • Navn/indhold på kurset.
 • Underviserens navn.
 • Dato(er) for kurset. For onlinekurser skal der blot stå datoen for udstedelse af kursusbevis.
 • Antal timer, kurset har varet (1 time = 45 minutters undervisning og 15 minutters pause. Dette gælder for såvel fremmødekurser, webinarer som for onlinekurser).
 • Navn på kursusudbyderen/skolen.

Hvis du er i praktik eller får supervision, er formalia, at vedhæftede formular udfyldes af såvel dig som din supervisor på praktikstedet.

Du skal efterfølgende uploade den som efteruddannelse til PA under ”Din efteruddannelse” på intranettet.

Krav til fagligt indhold

For at PA kan godkende kurser m.v. som RAB-efteruddannelse, er det et krav, at kurset i bredeste forstand har relevans for dit virke som akupunktør.

Det kan fx være kurser i:

 • Andre behandlingsformer (homøopatiske midler, massage, vitaminer, m.v.).
 • Regnskab, markedsføring.
 • Psykologi, coaching, kommunikation, ledelse.
 • Specifikke eller udvidede kurser i anatomi, fysiologi, farmakologi, patologi.
 • Patientsikkerhed, utilsigtede hændelser, egenkontrol i klinikken.
 • Etiske retningslinjer, lovgivning.
 • Danskkurser for udenlandske akupunktører.
 • Og selvfølgelig alle kurser med et akupunkturfagligt indhold, såvel teoretisk som praktisk.

Medlemmer kan læse mere på intranettet om kravene til efteruddannelse.

Kontakt kursusudvalget med alle spørgsmål til efteruddannelse på ml@aku-net.dk

For at din efteruddannelse kan godkendes både som almindelig RAB-efteruddannelse OG som dokumentation til den kommende autorisation, er der dog mere specifikke krav til dokumentationens udformning, til fagligt indhold samt til undervisernes kompetencer.

Er du kursusudbyder?

Ønsker du at få dit kursus vist på siden? Så kontakt kursusudvalget på kursus@aku-net.dk

Så kan vi gennemgå, hvad der kræves, førend dit kursus kan godkendes.