København Akupunkturskole

- En helt unik akupunkturuddannelse hvor teori og praksis formidles på en levende og lærerig måde med dig i centrum, så du er sikret kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Kom forbi skolen i København og følg med i en undervisningsdag, så du kan tage den rigtige beslutning for dig angående skole- og uddannelsesvalg.

-Nicholas Garner, Ejer og stifter.

Underviserne og det inspirerende undervisningsmiljø:

Vi har et helt specielt lærerteam af undervisere med stor klinisk og undervisningsmæssig erfaring, så der både er fokus på din faglige og personlige udvikling i et inspirerende undervisningsmiljø. Skolen har det største antal lærere i Danmark. Alle har egne klinikker og mangeårig undervisningserfaring, og lange videreuddannelser og akademiske grader indenfor akupunktur, kinesisk medicin samt andre sundhedsuddannelser som læge, jordmoder og fysioterapeut. Dette sikrer en høj faglig forståelse og indgående kendskab til krop og sind. Alle undervisere praktiserer akupunktur i egne klinikker til daglig, og holder sig løbende opdaterede med den nyeste viden indenfor akupunktur.

Forstå kroppens emotionelle udtryk
Stress, uro, bekymring, angst og frustration lagres i kroppen, og gennem ansigtets udtryk og pulsens reaktioner lærer du at genkende, forstå og integrere tilrettelægge en meningsfyldt behandling. Det betyder at du lærer dine egne reaktionsmønstre at kende, og efterfølgende sikrer at dine klienter føler sig taget af og forstået.

Målsætninger for skolen

Uddanne dygtige praktikere:

Akupunktur er fint håndværk, og vi gør ekstra meget ud af at vores studerende bliver dygtige praktikere. Derfor begynder du fra første undervisningsdag den praktiske træning med palpering og nåle. Dette gør dig tryg og stærk i både praktisk diagnostik og behandling. Allerede efter det første år af uddannelsen vil du være i stand til at lave en 5-element diagnose og en effektiv akupunkturbehandling ud fra dette klassisk akupunktursystem.

Bygge bro mellem øst og vest:

Skolen bygger bro og integrerer både østlig og vestlig medicinsk forståelse hvilket betyder at diagnoser, sygdomme og symptomer beskrives fra flere vinkler. Som uddannet akupunktør gør det dig efterfølgende stærk i at kommunikere med klienter, patienter og kolleger indenfor både alternativ og konventionel medicin.

Erhvervs- og karrieremuligheder

Undervejs i den daglige undervisning og i skolens elevklinikker hjælpes de studerende til at få gang i egen klinik eller til at integrere akupunktur i et etableret sundhedssystem. Der undervises i forretningsplan, budgettering, markedsføring og lovgivning og studerende tilbydes muligheden for at deles om et behandlerrum på en af skolens elevklinikker.

Videreuddannelse / Master Class i akupunktur

I samarbejde med et universitet i Kina, tilbyder København Akupunkturskole en 1-årig Master Class i klassisk akupunktur som overbygning til akupunkturuddannelsen. Undervisningen foretages af Dr. Li Jie i samarbejde med Nicholas Garner.

Som den eneste PA godkendte skole, tilbyder vi de studerende 16 dages studietur til Vietnam i slutningen af uddannelsen.

Vi ses på skolen og glæder os til at møde dig.
Hilsen Nicholas, Lisa, Lars, Johanne, Henrik, Joachim, Louise, Mette, René og alle de andre undervisere og kliniske vejledere på skolerne i København.

København Akupunkturskole

Adresse København:

Nørre søgade 27A, 1tv, 1370 Kbh K

Email: mail@kbh-aku.dk

Hjemmeside: www.kbh-aku.dk

Telefon: (+45) 53 88 38 39

Træffetid: Hverdage 9.00-15.00

Ansvarlige: Nicholas Garner & Lisa Wright

Etableringsår: 2009