www.mao.dk

Qunhui Mao
RAB Akupunktur
Amicisvej 25, 1.
1852 Frederiksberg
Tlf: 22638015
Telefon: 22638015
Telefontid: 9:00 - 18:00
Akupunktør
Qunhui Mao er født i Jiangxi-provinsen i det sydlige Kina i 1964. Hun påbegyndte sin skolegang tidligt, og kunne derfor allerede i 1980 lade sig indskrive på medicinstudiet, der siden førte hende til hovedstaden, Beijing.
Jeg er mediciskuddannet med speciale i akupunktur og gynækologi i 1991 og var tidl. lektor ved Universitetet for kinesisk medicin i Beijing.


I forlængelse af endt lægestudium, fortsatte hun med at specialisere sig i akupunktur ved Beijings Universitet for Kinesisk Medicin (tidligere Akademiet for Kinesisk Medicin).


Efter mangeårig forskning og undervisning i akademisk akupunktur og Kinesisk Medicin, og som forfatter til bøger og artikler, modtog hun i 1996 et professorat ved samme universitet. Beijings Universitet for Kinesisk Medicin er Kinas og verdens absolut førende fakultet indenfor kinesisk medicin og akupunktur.

Qunhui Mao har undervist og praktiseret i Kina, Ægypten, på Filippinerne, i Norge, og praktiserer nu i Danmark, hvor hun har slået sig ned permanent.

Qunhui Mao har specialiceret sig i behandling af :

- Barnløshed
- Menstruationsproblemer
- Problemer i forbindelse med menopause
- Allergi
- Fordøjelsesproblemer
- søvnløshed


UDDANNELSE

1988-1991: MS in Medicine and specialty in Acupuncture from China Academy of Traditional Chinese Medicine, Beijing.

1980-1985: BS in traditional Chinese medicine, Jiangxi College of traditional Chinese Medicine, Nanchang, Jiangxi Province. Graduated with 1st-class honour.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.