NÅL Akupunktur Aarhus (Klinik Underværk)

)
Strandparken 6
8000 Aarhus C
Tlf: 22956850
Telefon: 22956850
Akupunktør - med specifik indsigt i fertilitetsrelaterede og gynækologiske problematikker
NÅL Akupunkturs mission er at hjælpe mennesker til at skabe balance, ro og velvære i både krop og sind, så de kan opnå det, de gerne vil i livet!

Mine behandlinger bygger på en grundig og dybdegående diagnose, der ikke alene fokuserer på selve sygdomme, men også årsagen bag. Det er vigtigt for mig, at behandlingen foregår i tæt dialog med den enkelte klient og i det tempo og informationsniveau, som klienten ønsker. Jeg ser store fordele i at kombinere den kinesiske behandling med en vestlig forståelse af akupunktur, og holder mig løbende opdateret om forskningen inden for mit behandlingsfelt.

Mine behandlinger vil udover akupunktur også kunne omfatte:
- Øreakupunktur/Auricoloterapi
- Cupping
- Gua Sha
- El-akupunktur
- Mindfulness
- Moxa
- NADA
- Mindfulness

Jeg behandler både i Klinik Underværk i Aarhus C, som er en klinik fokuseret på behandling af fertilitet, graviditet, efterfødsel og babyer.

OM MIG
Jeg er RAB-registreret behandler og medlem af Praktiserende Akupunktører i Danmark, der er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Det er din garanti for, at jeg har taget en uddannelse, der lever op til de højeste internationale (ETCMA) standarder og kvalitetskrav.

Min egen rejse ind i akupunkturens verden startede i forbindelse med et mangeårigt fertilitetsbehandlingsforløb. I løbet af behandlingen fik jeg sideløbende akupunkturbehandlinger, der havde en mærkbar effekt på den kliniske behandling. Det gav mig i 2017 modet til at foretage en livsændrende beslutning, og jeg valgte at skifte mit job som kommunikationsrådgiver ud med akupunktur. Mit afgangsprojekt tog udgangspunkt i lidelsen PCOS, og derfor har jeg i dag en særlig interesse og en personlig indsigt i at hjælpe kvinder, der enten kæmper med gynækologiske problematikker eller er i et fertilitetsbehandlingsforløb.

Uddannelse og kurser

2 1/2 -årig uddannelse i Akupunktur og Klassisk Kinesisk Medicin v. København og Aarhus Akupunkturskole (hovedopgave om den gynækologiske lidelse PolyCystisk Ovarie Syndrom (PCOS))

Relevante kurser:

2020 Auriculo Medicin v. AkupunkturAkademiet
2020 Certificeret NADA-behandlerkursus v. NADA Danmark
2020 Mindfulness Baseret Stress Reduktion, Center for Mindfulness, Aarhus Universitet
2020 Sundheds- og Klientpsykologi v. Karsten Munk Akademiet
2020 Akupunktur og fertilitetsbehandling v. AkupunkturAkademiet
2019 Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære v. At Work
2012 Instruktørkursus i Mindfulness v. At Work

Øvrige aktiviteter:
- Klinisk vejleder på København og Aarhus Akupunkturskole
- Bestyrelsesmedlem i Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse (LFUB)
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.