Morten Ørsted, Torup

Stationsvej 1, Torup
3390 Hundested
Tlf: 8111 7274
Telefon: 8111 7274
Telefontid: 9-15

Fagområder

Behandling af børn
Depression
Fordøjelsesproblemer
Hovedpine
Psykiske problemer
Ryg- og knæproblemer
Smerter
Søvnproblemer
Ødemer
Jeg giver 20% rabat på første behandling, hvis du har fundet mig her.
KINESISK MEDICIN MED AKUPUNKTUR OG URTER

Interesseret i eller har du brug for en alternativ behandling? Jeg laver altid en personlig diagnose med udgangspunkt i dig, din konstitution og dine ubalancer. Derefter behandler jeg via kinesisk medicin med akupunktur og urter samt cupping, gua sha, moxa eller tui na. Og har altid et råd eller to i forhold til din livsstil.

Normalt foreslår jeg den metode der passer bedst i forhold til din diagnose, men foretrækker du fx urteterapi frem for akupunktur, er valget 100% dit.

FOREBYGGELSE ELLER BEHANDLING

Det er altid lettere at forebygge end at behandle. Mange vælger at vente med en behandling til de er syge, men jeg kan kraftigt anbefale dig at forebygge med et par behandlinger eller ved at følge nogle af mine råd til selvhjælp.

ÅRSAGER OG SYMPTOMER I KINESISK MEDICIN

En hovedpinepille kan fjerne smerten, men sjældent årsagen. Ved at se på hvornår hovedpinen opstår, hvor hovedpinen sidder, dens karakter og hvad der skal til for at den forsvinder, er det ofte muligt at forstå og dermed behandle årsagen til hovedpinen.

HJÆLP ELLER SELVHJÆLP

Det er ikke altid du behøver at gøre så meget for at holde dig rask, men det kræver, at du ved hvordan. Nogle få ændringer med hensyn til kost, hvile, motion m.m. der passer lige præcis til dig, kan gøre en verden til forskel.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.