Helseklinikken i Gjerrild i/s (1)

Lars I. Larsen
RAB Akupunktur
Dyrehavevej 11
8500 Grenå
Tlf: 86 38 41 17
Telefon: 86 38 41 17
Telefontid: man-fre 8.30-9.30
Jeg er RAB uddannet i akupunktur og kun i akupunktur.
Lars I. Larsen etablerede Helseklinikken i Gjerrild i 1981. Dengang bestod behandlingen af Zoneterapi, lidt kiropraktik samt kostvejledning. Senere kom kinesiologi, akupunktur og irisdiagnose.

I Starten beskæftigede Lars sig meget med idrætsskader og problemer i bevægeapparatet og har haft et fint samarbejde med Sports Pharma i Vejle angående sportsprodukter, sportsskader og været behandler for dem og andre ved flere fodboldcups m.m.

Klinikken har udvidet et par gange og i februar 1987 fik Lars assistance af sin bror Jørgen. Vi var begge med til at etablere foreningen Praktiserende Akupunktører i 1991. Lars sad med i bestyrelsen de første år.

Har været ”mirakelmand”/ massør på flere træningslejre med f.eks. atletikfolk på La Santa Sport, Sicilien og Warszawa, badmintonspillere til Danish Open og All England Mesterskaberne.

Lars har undervist i idrætsskader (førstehjælp, behandling, genoptræning) på Axelsons Institut i København.

Vi har sammen arrangeret og afholdt kurser i idrætsskader og lægmandskiropraktik for andre behandlere. Vi var initiativtagere til stiftelsen af Gjerrild Zhan Zhuang Chi Kung Forening i 1999.

Er instruktører i Zhan Zhuang Chi Kung fra 2000. Arrangerer work-shops. Tager ofte ud på skoler og forskellige slags foreninger for at holde foredrag om idrætsskader, T.K.M. og alternativ medicin samt laver workshops i chi-kung (Zhan Zhuang Chi-kung).

Helseklinikken i Gjerrild har samarbejdet og haft tilsyn af læge E. Bick siden 1996 og frem til 2008.
Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører, Medicina Alternative, May Day.

Læs mere om vores behandlingsteknikker, mit speciale mm på www.helselarsen.dk -
Jeg ønsker dig et godt og lykkeligt liv.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.