Gentofte Akupunktur

Susanne Brommann
C.l.Ibsens vej 27,1
2820 Gentofte
Tlf: 21801632
Telefon: 21801632

Fagområder

Jordemoder med mere end 40 års erfaring
Akupunktør
Fertilitetsbehandling
Graviditetsbehandling
Smertebehandling
Spædbørn
Jordemoder og akupunktør med særligt fokus på fertilitetsbehandling og graviditetsgener.
Jeg er uddannet akupunktør og jordemoder og har specialiseret mig i behandling af barnløshed, gravide og efterfødselsproblemer samt akupunktur og Tuina massage til babyer og små børn, som har problemer med uro og mavekneb, øreproblemer og allergi.

Et af mine andre fokusområder er behandling af både mænd og kvinder som har problemer med inkontinens, manglende sexlyst, impotens, hedeture, nattesved og dårlig søvn.

Derudover har jeg videreuddannet mig i behandling af stress, depression og smerter. Både akutte og kroniske smerter i nakke, skulder, lænd, albue, knæ og ankel.
Et andet stor problem for mange er hovedpine og migræne. Både kvinder, mænd og børn kan være hårdt belastet af dette, for nogle optræder det mange dage om måneden. Kvinder kan ofte opleve, at det relaterer sig til deres menstruationscyklus, for mænd og børn er det andre uballancer, der ligger til grund for problemet. Fælles for dem er, at akupunktur kan afhjælpe eller dæmpe det.

Stress og depression behandler jeg med Nada og krops akupunktur med rigtig god og hurtig effekt. Du kan med stor fordel kombinere akupunktur med samtaleterapi hos psykiater, psykolog eller med coaching.
Nada er øreakupunktur, som på et energetisk plan afbalancerer både psyken og kroppen. Det betyder, at du hurtigt får fokus på problemerne som udløser stressen og/eller depressionen og dermed bliver i stand til at handle på det. Samtidig vil du opleve at den uro, der ofte er i kroppen, forsvinder og afløses af en behagelig fornemmelse af fred og at søvnen forbedres.

Jeg har stor erfaring med behandling af patienter, som er i kemoterapi og strålebehandling. Akupunktur reducerer de gener som opstår i forbindelse med cancerbehandlingen. Samtidig kan de organer, der danner blod og knoglemarv stimuleres til at øge deres produktion, så blodannelsen og immumsystemet styrkes. Det betyder, at du bedre kan tåle kemoterapien og strålebehandlingen og at risikoen for infektioner nedsættes.

Hele oktober 2012 har jeg været på videreuddannelse på Beijing University of Chinese medicine Hospital og kan derfor nu tilbyde det seneste nye indenfor akupunkturbehandling til dig,
der er i kemoterapi og strålebehandling
har stress eller en depression
har følgesygdomme til diabetes mellitus, også psykiske problemer som irritabilitet og nedstemthed
har smerter
har forstoppelse, hæmorider
har forhøjet cholesterol i blodet
som ønsker at tabe sig i vægt
Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk, hvis du har spørgsmål til det, der lige netop er dit problem, som kan være et andet end det jeg har fremhævet her.

Venlig hilsen
Susanne Brommann
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.