Den 5. årstid

Pernille Blak)
RAB Akupunktur
Kastanievej 2
3480 Fredensborg
Tlf: 40 81 11 18
Telefon: 40 81 11 18
Telefontid: 09.00-17.00
Akupunktør
Jeg er uddannet akupunktør i Februar 2004. På daværende tidspunkt var jeg ansat som Fysioterapeut, og jeg ville rigtig gerne integrerer akupunkturen i min daglige arbejde. Det blev kun til små projekter da jeg var klar til forhandlingerne omkring integreringen af akupunktur i mit arbejde som fysioterapeut, gik jeg på barsel. Jeg kom ikke tilbage på min tidligere arbejdsplads da jeg i min barsel flyttede og opsagde min stilling.

I marts 2007 åbnede jeg klinik i mit eget hjem. I 2011 har jeg renoveret en garage bygning til klinik.

I 2015 og 2016 har jeg gennemført Myoreflex terapien med 250 timers undervisning, læsning, øvning mm. Myoreflex terapien bruger jeg stort set til alle, det er et super redskab til at arbejde med kroppen og dens ubalancer, og er et super supplement til Akupunktur behandlingen.

Dagligt i mine behandlinger bruger jeg mange af de redskaber som jeg har med mig. Så som den almindelige krops akupunktur, øreakupunktur både kinesisk og auriculo som farver og frekvenser, jeg bruger cupping samt moxa behandling.


Jeg har taget supplerende kurser i urtemedicin/kostvejledning både til voksne og børn, øreakupunktur og aku-2000, og de seneste år har jeg været på mange kurser i Dr. Tans principper indenfor akupunkturen. Min oplevelser er at min akupunktur er blevet langt mere effektiv.


Udover akupunktør og myoreflexterapeut, er jeg statautoriseret Fysioterapeut fra ´98. Jeg har arbejdet som fysioterapeut fra 1998 og bruger stadig min fysioterapeutiske viden i min behandlinger, når det er relevant.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.