AKUSHIPO

Bettina Rømer Rasmussen
RAB Akupunktur
Vestergade 29C, 1. sal
4600 Køge
Tlf: 61 71 96 98
Telefon: 61 71 96 98
Akupunktur
Posturologi
Auriculoterapi
Velkommen...

Efter 12 års lærergerning besluttede jeg mig i slutningen af 1990'erne for at uddanne mig til akupunktør og shiatsu massør.

Umiddelbart efter uddannelsen etablerede jeg klinik AKUSHIPO, som jeg har drevet lige siden.

Jeg er dybt taknemmelig for den tillid, der altid har været til mit virke og ønske om at hjælpe. Formidlingen fra mund til mund har givet mig mulighed for at møde og hjælpe en masse mennesker fra nær og fjern og en solid og bred erfaring med at behandle patienter i alle aldre.

Jeg behandler såvel akutte som kroniske udfordringer på både krop og sjæl og betragter hver eneste patient og behandlingsforløb som noget særligt. Selvom vi som mennesker har meget til fælles, er hver eneste person noget helt særligt - og bør behandles derefter...
Med henblik på ikke udelukkende at finde "hønen eller ægget" i den aktuelle situation, men hele det "mønster", der gør hver person og udfordring unik, stiller jeg derfor en præcis diagnose ud fra samtale og forskellige undersøgelser.

Udover selve behandlingen lægger jeg stor vægt på at forklare om sammenhænge og rådgive mine patienter om deres muligheder for at hjælpe sig selv. Dette fordi jeg har erfaret, at det har en væsentlig indflydelse på fastholdelsen af den bedring, som størstedelen af mine patienter oplever efter få behandlinger.

Jeg anerkender kvaliteterne ved såvel taoistisk som vestlig filosofi og lægekunst og lægger stor vægt på at holde mig opdateret i bred forstand. Jeg har derfor igennem hele mit virke læst videnskabelige artikler og deltaget i videreuddannelse, kurser og konferencer. Senest deltog jeg i oktober 2023 på kurset "Bogstavdiagnoser før vi kan læse og demens før vi dør - hvad gør vi?" med speciallæge Claus Hancke.
I forbindelse med diagnose, behandling og vejledning anvender jeg min indsigt og erfaring fra begge verdener.

Akupunkturen har jeg studeret på Skolen for Akupunktur & Traditionel Kinesisk Medicin samt AkupunkturAkademiet i Aarhus.

Shiatsu massagen har jeg studeret på The Copenhagen School of Shiatsu.

I 2003 supplerede jeg med posturologiuddannelsen hos Dr. Med. Michel Marignan.
Posturologi er læren om kroppens stilling og behandling af de forstyrrelser, som er afledt af kropsstillingen. Disse forstyrrelser forklarer - udover problemer i bevægeapparatet - ofte problemer som tinnitus, svimmelhed, stammen og ordblindhed. Behandlingsformen er oftest øreakupunktur, men også skoindlæg (ikke ortopædiske) kan komme på tale.

Siden april 2007 har jeg været auriculoterapeut.
Uddannelsen hertil er en fransk øreakupunkturuddannelse, som jeg har taget hos Anne Marie Vester og Ralph Nogier. Øreakupunkturen anvender jeg sideløbende med de andre behandlingsformer samt ved forskellige afhængighedsproblemer.

Siden 2008 har jeg periodisk undervist kommende akupunktører, men måtte stoppe pga. travlhed i klinikken.

Du er velkommen til at læse mere om mig og min praksis på www.akushipo.dk.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.