Akupunktura

Søborg Hovedgade 30
2870 Dyssegård
Tlf: 28218204
Telefon: 28218204
Telefontid: 10-17
Moderne og klassiske metoder - med og uden nåle. Løser effektivt dine problemer såsom smerter, stress, rygproblemer og meget andet.
Jeg har tid til dig! F.eks. er smerter faktisk smerter, og her bliver du taget alvorligt. Du får mulighed for helbredelse – og jeg er et supplement til dig, der ikke kan finde løsninger og måske ørenlyd i det etablerede sundhedsvæsen.

Er du lidt nervøs ved nåle, har jeg en håndfuld af nålefri behandlingsformer at trække på, som er kraftfulde.

Jeg har rundet et halvt århundrede. Har 3 universitetsuddannelser: cand. scient. i biologi fra Københavns Universitet, musikvidenskab samt historie og samfundsfag. Desuden løbende efteruddannelser for at være på omgangshøjde med krav.

Igennem et arbejdsliv har jeg haft høj løn, flotte titler og meget ansvar og indflydelse som chef, leder, seniorrådgiver, konsulent, embedsmand m.fl.

Derfor kender jeg til arbejdsmarkedets krav og forventninger, og hvad et travlt liv med krav og udfordringer kan byde på.

På et tidspunkt blev oplevelsen af mangel på meningsfuldhed for stærk. Derfor valgte jeg at forfølge, hvad jeg i alle årene har haft liggende i mig: at hjælpe andre mennesker med brug af evner, som ligger i mig.

Alt er dog ikke arbejde, og jeg nyder tid med min kæreste og har en del interesser; f.eks. elsker jeg at danse (tidligere især argentinsk tango), spiller i ny og næ på klaver og synger klassisk, læser løbende historie og aviser, er spirituel og passer min træning. På rejser såvel som hjemme er jeg meget interesseret i museer, kulturhistorie, seværdigheder og arkitektur.

Min indlevelsesevne og evne til at forstå dig på dine præmisser bemærkes af mange, og det vil komme dig til glæde, når vi griber fat om dine problemer.

Glæder mig til at se dig.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.