Akupunktur i Aarhus

Aarhus er blandt de byer, der har taget akupunktur til sig. I byen er mere end 50 registrerede specialister i akupunktur. Otte af akupunkturklinikkerne ligger i Aarhus midtby, mens resten fordeler sig jævnt uden om byen.

Se dem alle her: Akupunktører i Aarhus.

Uanset om du bor på Trøjborg, i Risskov, Aabyhøj, Højbjerg eller et andet sted i Aarhus, finder du en akupunktør nær dit hjem eller din arbejdsplads, så du kan få behandlingen til at passe ind i en travl hverdag.

Alle akupunktører, som du kan finde information om her på siderne, er medlemmer af Foreningen Praktiserende Akupunktører og RAB-godkendte. RAB betyder ”Registreret Alternativ Behandler” – en beskyttet titel, som Sundhedsstyrelsen har det overordnede ansvar for.

Når du vælger en lokal akupunktør fra Aarhus, som er medlem af Praktiserende Akupunktører, får du tryghed og sikkerhed for kvalitet. Benyt vores kort-funktion, og find din nærmeste akupunktør. Vi har også en side for akupunktører i resten af Jylland.

Du kan nemt finde en Praktiserende Akupunktør i Aarhus. Indtast blot postnummeret, så får du en oversigt over alle i nærheden af dig.