Bliv studentermedlem af PA

Som studentermedlem i Praktiserende Akupunktører får du en række medlemsfordele.

Alle, der er aktive studerende på en PA-godkendt akupunkturskole, kan gratis være studentermedlem under hele deres akupunkturuddannelse.

Som studentermedlem har du mulighed for at stifte bekendtskab med PA, der er Danmarks største og ældste brancheforening for akupunktører.

Viden om akupunktur

Som studentermedlem får du: Nyhedsbreve fra PA samt mulighed for medlemskab af faggruppen på facebook. Du får adgang til PA's medlemsside, hvor der findes store mængder viden om akupunktur.

Billige priser

Det er gratis at være studentermedlem af PA. Du får rabat på deltagelse af temadage og kurser. Du får studiekort. Som studentermedlem kan du dertil gratis se en række undervisningsvideoer på foreningens hjemmeside. Og du kan gratis tage onlinekurset i "Lovgivning og Klinikdrift".

En del af et aktivt akupunkturfællesskab

Som studentermedlem bliver du en del af et aktivt akupunkturfællesskab. Du kan blive medlem af den lukkede faglige facebookgruppe. Du vil blive inviteret til møder med PA's uddannelsesudvalg på Zoom og derved kunne påvirke udviklingen af akupunkturen i Danmark.

Jeg valgte PA som brancheforening fordi jeg altid går efter det højeste uddannelsesniveau. Kontingentet er en stor budgetpost for en nystartet virksomhed, men jeg synes at pengene er givet godt ud fordi jeg får forsikringskunder og professionel markedsføring tilbage.

Din anmodning er modtaget. Du bliver kontaktet af foreningen inden for få dage.

Ansøg om studentermedlemskab

Hvis du ønsker at ansøge om studentermedlemskab, skal du udfylde alle felter og indsende formularen. Så bliver du kontaktet af foreningen.

Hvis du ønsker studiekort, skal du uploade foto af dig selv til studiekortet.
Angiv, hvornår du efter din læseplan skal til skriftlig PA-eksamen. Sæt markering ud for den planlagte tid for skriftlig eksamen.

Spørgsmål

Sæt flueben, hvis du kan svare ja

Samtykkeerklæring

Jeg erklærer med indsendelse af min ansøgning (sæt hak i hvert udsagn, du er indforstået med):

Find en behandler der kan hjælpe.

Hvor finder du en PA-godkendt akupunktør?

Du kan finde en PA-godkendt akupunktør nær ved din bopæl, uanset, hvor du bor. Vi har mere end 500 PA-godkendte medlemmer fordelt i landet. Alle er klar til at hjælpe dig. Indtast postnummeret på den nærmeste større by for at se, hvem du kan få hjælp hos.