Tina Bundgaard Jørgensen

Blærevej 5
9600 Aars
Tlf: 21230035
Telefon: 21230035
Telefontid: 11-15

Fagområder

Akupunktur TCM (Traditionel Chinese Medicine)
Cupping& Gua Sha massage
Myoreflexterapi
øreakupunktur
lys & farveterapi
traumebehandling.
Med akupunktur aktiveres kroppens egne ressourcer og hjælpes til at helbrede sig selv. Det lyder magisk, men akupunktur er først og fremmest et fornemt håndværk med forståelse for krop og sind.
Hej og hjertelig velkommen! Jeg hedder Tina, og her kan du læse lidt om mig og mit virke som akupunktør.

Siden januar 2019 har jeg drevet klinik hjemme, hvor fuglene kvidrer udenfor vinduet. Klinikken ligger nemlig i Aars skov - lige udenfor byen.

Når man får en akupunktur behandling aktiveres kroppens egne ressourcer og energi, og kroppen får hjælp til at begynde at helbrede sig selv. Det lyder tilsyneladende magisk, men akupunktur er først og fremmest et håndværk – med en forståelse for krop og sind og det hele menneske. Akupunktur kender ingen sygdomme, det handler om energi - Derfor kan jeg hjælpe de fleste med det meste!

Min grundholdning er, at det jeg arbejder med, skal udføres med den højeste kvalitet. Derfor har jeg taget en af de mest anerkendte uddannelser indenfor akupunktur hos Anne Marie Vester/ny-energi, WorldM. Uddannelses niveauet er højt og sat af ETCMA (European Traditionel Chinese Medicine Association). Der findes mange akupunkturuddannelser, men kun 3 skoler i Danmark, der tilbyder uddannelse på dette niveau.

I 2017 begyndte jeg min uddannelse hos World Medicine, København, hvor jeg er uddannet øreakupunktør. November 2019 gik jeg videre med den store akupunkturuddannelse hos Ny-Energi v/Anne Marie Vester i Holstebro og København, hvor jeg bestod eksamen den 31. oktober 2021.

Jeg behandler alle former for smerter i kroppen, samt angst og depression, helvedesild, allergier, myggestik behandling, hæmorider, problemer med afhængighed, med fordøjelsen, styrkelse af immunforsvaret, menopause, infertilitet, transportsyge og stress, blot for at nævne nogle.

Jeg behandler med nåle af forskellige slags – både tynde, klassiske akupunktur nåle og perma nåle, som er nåle der sidder i øret, når du går herfra, og som falder ud af sig selv. Derud over arbejder jeg med moxa og med cupping i visse behandlinger.

Ikke mindst skal nævnes, at jeg også anvender BMS akupunktur, som er fantastisk mod smerter! Systemet er udviklet af akupunktør Peter R. Cole, som har været min dygtige læremester.

Ydermere elsker jeg bare at give Facelift behandlinger! Hvem vil ikke gerne se så ung ud som muligt hele livet igennem? Jeg tilbyder derfor Japansk Lifting, som opstrammer og løfter ansigtsmuskulaturen og giver en ungdommelig glød! Japansk lifting virker på mange niveauer i kroppen, og virker dejligt afslappende og er effektivt stress-nedsættende.

Min behandling er grundig og ærlig, og du vil føle dig tryg på briksen ude i skoven :-)

Hvis du har spørgsmål kan du sende mig en besked på: info@tinas-akupunktur.dk

De bedste hilsner Tina Jørgensen

Følg mig via facebook: Tinas Akupunktur klinik.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.