Sydjysk Akupunktur og Smerteklinik

Lone Tangsgaard Jensen)
RAB Akupunktur
Fousbjergvej 44
7100 Vejle
Tlf: 20 49 84 80
Telefon: 20 49 84 80
Akupunktør
Holistisk Smerteklinik, hvor jeg behandler smerter uden brug af medicin, men med akupunktur, øreakupunktur, posturologi, myoreflexterapi, laserbehandling samt kostvejledning.

Akupunkturklinikken hvor klienten er i centrum og hvor viden og professionalitet er i højsæde.
Her går Kinesisk medicin hånd i hånd med vestlig medicin, og jeg bruger det bedste fra begge verdener, baseret på grundig uddannelse indenfor både det etablerede sundhedsvæsen og Kinesisk medicin.

Jeg har arbejdet som sygeplejerske inden for det etablerede sundhedsvæsen i mere end 25 år, og har erfaring fra kirurgiske, medicinske og anæstesi-afdelinger.

Jeg har været så heldig at min arbejdsplads indenfor det etablerede sundhedsvæsen også har givet mig mulighed for at integrere vestlig med kinesisk medicin. Jeg har som anæstesisygeplejerske givet akupunktur som kvalmebehandling til operationspatienter gennem 10 år. Jeg har ligeledes lavet et projekt, hvor jeg med stor succes gav øreakupunktur som en del af smertebehandlingen til patienter, der skulle have lavet stivgørende rygoperationer.

Har speciale i:
Smerterbehandling af både akutte og kroniske smerter.
Muskelsmerter og ubalancer i bevægeapperatet.
Psykiske ubalancer som angst, stress og udbrændthed, posttraumatisk stress samt depression.
Hormon ubalancer, hedeture, blødningsforstyrrelser, gener i forbindelse med overgangsaldere m.m.
Allergi, og fordøjelsesproblemer.

En behandling i min klinik vil som regel være en kombination af flere forskellige behandlingsformer som supplerer hinanden. Dette gør, at du ofte kan klare dig med færre behandlinger, end hos andre behandlere.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.