Sund og Rask Akupunktur Klinik

Irisvej 4
8700 Horsens
Tlf: 60685922
Telefon: 60685922
Jeg arbejder med at se helheden, finde årsager og sammenhæng, derved forsøger jeg at behandle dig på den meste effektive måde.
Jeg behandler ikke kun symptomer, men også det, der giver dig symptomer.

Jeg er oprindeligt fra Kina og kom til Danmark i år 2003. Mange af de kinesiske medicins begriber har jeg jo vokset op med, men det var I 2018 udviklede jeg stor interesse i at studere i TKM - traditionel kinesisk medicin, da jeg havde lyst til at få forklaring på hvorfor min datter var syg og om jeg kunne hjælpe hende med TKM.

Jeg tog til Kina i 2019, og blev der i et halvt år for at studere i akupunktur, som er en del af kinesisk medicin, fra Beijing Senior Medical School, hvor jeg lærte grundlæggende teori om Kinesisk medicin og akupunktur, puls og tunge diagnoser. For at dygtiggøre mig og leve op til danske krav inden for akupunktur, tog jeg igen grundig uddannelse i akupunktur på Akupunkturakademiet.

Jeg har afsluttet eksamen i Anatomi, Sygdomslære, Punkteksamen, Praktisk eksamen, og PA (Praktiserende Akupunktør) eksamen i år 2021

Jeg er cand.mag. i Europastudie fra Aarhus Universitet i 2006. Læreruddannet i Kina i 1994.

Nysgerrighed på livet og ansvarlighed sætter jeg stor pris på. At studere i TKM vil blive ved med at være en del af mit liv. Det vil give mig stor glæde, hvis jeg kan løse dit problem og hjælpe dig til at få en bedre hverdag.

Ærlighed, respekt og faglig dygtighed er vigtige værdier for mig, som jeg vil bruge i mit arbejde til gavn for patienterne.

Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.