Sand Jespersens Akupunktur Klinik

Michael Sand Jespersen
RAB Akupunktur
Seminarievej 25
6760 Ribe
Tlf: 51 90 44 38
Telefon: 51 90 44 38

Fagområder

nåleakupunktur
øreakupunktur
moxa-behandling
Gua Sha
cupping
el-akupunktur
sundhedsamtale
Akupunktør
Jeg er født i 1956 og har beskæftiget mig med østlig medicin siden 1993. Fra 1994 til 2005 har jeg arbejdet som klinikmedarbejder i klinik for Traditionel kinesisk medicin og lærte under mesterlære lignende forhold om akupunktur og kinesisk urteterapi. Under mit 6 år lange ophold i det lille asiatiske kongerige Bhutan lærte jeg om tibetansk medicin på National Institute of Indigenous Medicine hos Drungtsho Yeshe Dordje.
Efter at jeg har færdiggjort den to et halvt årige akupunktur uddannelse fra AkupunkturAkademiet i Århus i 2012 - med speciale i autoimmune sygdomme, særligt Sclerose - har jeg drevet min akupunktur klinik i Ribe. Jeg har i en periode undervist på AkupunkturAkademiet i Århus, hvor jeg varr ansvarlig for elevklinikken, de studerendes logbøger og forskellige skriftlige opgaver.
I klinikken i Ribe tilbyder jeg alle former for traditionel kinesisk behandling - nåleakupunktur, øreakupunktur, moxa-behandling, Gua Sha, cupping, el-akupunktur og ikke mindst dybtgående samtale. Jeg er på denne baggrund i stand til at forholde mig til de fleste sygdomme og lidelser - og nyder når det lykkes at hjælpe folk med at genvinde deres helbred og udvikle deres muligheder. Behandlingen er tilskudsberettiget fra sygesikringen Danmark og mange forsikringsselskaber.

Kontakt mig for en aftale - jeg kan sikkert også gøre noget godt for dig
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.