Nigel Ching

Nigel Ching
RAB Akupunktur
Havnegade 43, st. tv.
1058 København K
Tlf: 33 16 30 20
Telefon: 33 16 30 20
Telefontid: 9.00 - 16.00
Akupunktør
Jeg er født i Wales i 1962 og har været bosat i Danmark siden 1986.
Jeg har været uddannet som akupunktør siden 1991. Jeg har trænet i flere lande både i Europa og Asien.
I 2000 tog jeg endvidere en tre års uddannelse i kinesisk urtemedicin på det anerkendte Northern College of Acupuncture i York, England.

Jeg synes det er vigtigt konstant at dygtiggøre sig, derfor bruger jeg meget af min tid på videre- og efteruddannelse, både via studier af faglitteratur samt deltagelse i kurser i Danmark såvel som i udlandet med lærere som bl.a. Peter Deadman, Bob Flaws, Giovanni Maciocia, Michael McCintyre, Hugh MacPherson, Kiiko Matsumoto, Nick Haynes, Daverick Leggett, Felicity Moir, Jane Lyttleton, Steve Clavey, Charles Buck, Steve Birch, Barbara Kirschbaum, John Hicks, Raphaël Nogier m.fl.

Udover at praktisere akupunktur og kinesisk urtemedicin, laver jeg også efteruddannelse for færdig uddannede akupunktører, og underviser på Akupunktur Akademiet i Århus, Akupuntur og Zoneterapiskolen på Gammelkongevej og på Akupunkturskolen i Roskilde. Jeg er også være gæstelærer på Northern College of Acupunture i England.
Jeg har i januar 2005 udgivet bogen "Akupunktur og Sygdomsbehandling - et opslagsværk for akupunktører" på Klitrose forlag, og p.t. arbejder jeg på en ny bog om kinesisk medicinsk diagnose.

Jeg har specialiseret mig i behandling af følgende lidelser:
Fordøjelsesubalancer såsom forstoppelse, diarré, oppustet mave o. lign
Gynækologi herunder: menstruationslidelser og barnløshed
Hovedpine
Mentale og psykiske lidelser som angst og depression.

Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.