Lafrenz Sundhedsklinik

Mia Lafrenz)
RAB Akupunktur
Havnevej 7
3100 Hornbæk
Tlf: 51 27 01 17
Telefon: 51 27 01 17
Telefontid: 8.30-15.30

Fagområder

Sygeplejerske
Psykoterapeut
Akupunktør
Narrativ Coach
Narrativ Vejleder
Underviser
Sygeplejerske med bred efteruddannelse indenfor kommunikation og uddannelse. Desuden stor erfaring indenfor akut kirurgi og medicin såvel som neurologi.
Visionen er at skabe en klinik hvor man som klient modtager behandling af høj standard og hvor det bedste fra Vesten bliver mødt med det bedste fra Østen. I klinikken integrerer jeg min brede sygeplejefaglige baggrund med TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) til gavn for dig som klient.

I klinikken tilstræber jeg at oprette den ubalance der er blevet skabt i kroppen både via akupunktur såvel som min sygeplejefaglige baggrund. At det enkelte menneske kommer i fokus og der kommer opmærksomhed på netop deres problemstillinger skaber nogle fantastiske resultater samtidig med at det for mig er meget håndgribeligt at bruge akupunkturen i denne proces.

Jeg arbejder derfor udfra begge verdener med dig som klient og dine problemstillinger i centrum således at du altid oplever imødekommenhed hånd i hånd med seriøsitet og professionalisme.

Jeg glæder mig meget til at møde dig så vi kan få en snak om hvad akupunkturen og Lafrenz Sundhedsklinik kan gøre for netop dig!
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.