Klinik Sandholdt

Christian Sandholdt
RAB Akupunktur
Paarupvej 15
5210 Odense NV
Tlf: 66 18 84 18
Telefon: 66 18 84 18
Akupunktur
Akupunktur i Odense C på Fyn hos Klinik Sandholdt

Hos Klinik Sandholdt har jeg mange års erfaring med forskellige former for alternative behandlingsmetoder. Jeg er bl.a. uddannet kranio sakral terapeut og akupunktør, og kan derfor tilbyde effektiv mekanisk- og biodynamisk kranio sakral terapi samt akupunktur i Odense.
Jeg har kunder fra flere forskellige steder på Fyn, bl.a. fra Svendborg, Middelfart, Nyborg, Assens og Faaborg.

Hvorfor vælge mig til akupunktur i Odense?
Akupunktur benyttes til behandling af mange forskellige former for lidelser. Selve akupunkturbehandlingen foregår ved, at der i bestemte akupunktur-punkter i kroppen, stikkes nogle ultratynde og sterile nåle ind.
Ved at påvirke de forskellige punkter, vil du kunne opleve forbedringer med det samme (ved f.eks. smerter i bevægeapparatet eller andre kropssmerter).
Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina hvor behandlingsformen rent faktisk har været anvendt i flere tusinde år. Akupunktur har også været benyttet i Vesten i mange år, og slog for alvor igennem i 1970’erne.
Hvis du er medlem af sygesikringen ”danmark” kan du få tilskud til mine behandlinger med akupunktur i Odense.

Dette kan du bl.a. behandle med akupunktur:
Akupunktur kan bruges til behandling af mange forskellige lidelser. Nedenfor har jeg lavet en kort liste over nogle af de ting, som akupunktur kan benyttes til. Du kan se flere områder på min hjemmeside.

- Depression
- Smertebehandling
- Rygproblemer
- Migræne og hovedpine
- Allergier
- Astma
- Rygestop / tobaksafvænning
- Vægttab og sukkertrang
- Hedeture i forbindelse med overgangsalderen
- Frossen skulder
- Og meget andet

Kontakt din akupunktør på Fyn:
Hvis du har generelle spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille tid til en konsultation, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 66 18 84 18 eller sende mig en mail. Jeg tilbyder også flere andre former for alternativ behandling. Ofte benytter jeg også disse i kombination med min akupunkturbehandling. Du kan læse mere om mine andre alternative behandlingsformer nedenfor.

Kranio Sakral Terapi:
Min kranio sakral terapi foregår ved, at jeg benytter meget blide tryk på bestemte punkter i kroppen. Selvom trykkene kun svarer til omkring 5 gram, vil du hurtigt kunne mærke store positive forandringer i kroppen. Mange oplever forøget velvære og energi i hele kroppen.
Jeg går højt op i, at min kranio sakral terapi skal være afslappende, og give en form for wellnessfølelse.
Jeg benytter altid dejlig og behageligt dæmpet musik – musik kan nemlig have en effektiv og afslappende virkning på kroppen. Kranio sakral terapi giver også en forbedret cirkulation af blodomløbet.
Meningen med kranio sakral terapi er at opnå en effektiv udbedring af kroppens forskellige ubalancer.

Posturologi:
Jeg tilbyder også behandlingsformen posturologi, som har til formål at rette op på skævheder i kroppen. Mange former for kropslige smerter kan spores tilbage til en dårlig kropsholdning / skævhed i kroppen.
Hvis du har tendens til ofte at få tilbagevendende smerter, vil behandling med posturologi være et oplagt sted at starte.
Jeg har bl.a. gode erfaringer med behandling af: tilbagevendende smerter, hovedpine, svimmelhed, køresyge, søsyge og smerter i bevægeapparatet.

Myoreflexterapi:
Jeg er uddannet myoreflexteraput og benytter ofte myoreflexterapi i kombination med kranio sakral terapi.
Begge behandlingsformer foregår ved tryk på forskellige trykpunkter. Myoreflexterapi er typisk dybere tryk og afspændinger, som også kan løsne op i helt dybe kropslige stagnationer.
Jeg har rigtig gode erfaringer med myoreflexterapi. Jeg har bl.a. haft kunder, som har været henvist til operationer og scanninger. Grundet store kropslige forbedringer ved behandling med myoreflexterapi, har disse operationer efterfølgende kunne aflyses.
Myoreflexterapi kan bl.a. benyttes ved: kognitive forstyrrelser, stress, piskesmæld, depression, indlæringsproblemer, sportsskader, traumer, chok, smerter i bevægeapparatet og meget andet.

Jeg håber at du vil kontakte mig med dine spørgsmål.

Mvh.
Christian Sandholdt

Klinik Sandholdt

Sundhedshuset
Paarupvej 15
5210 Odense NV
Tlf. 66 18 84 18
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.