Klinik Naturligvis

Line Jensen
RAB Akupunktur
Gårdrækken 23
4600 Køge
Tlf: 60 77 00 52
Telefon: 60 77 00 52
Akupunktør
Alt for mange mennesker finder sig i stærke smerter og andre ubehagelige gener, fordi de tror det ikke kan være anderledes - men det kan det ofte!

I langt de fleste tilfælde vil akupunkturbehandling tilrettelagt den enkelte klients ubalancer(fysiske som psykiske), som et minimum mindske smerter eller ubehaget - samt i flere tilfælde helt få generne til af forsvinde! Oftest føles en begyndende virkning allerede efter 3-5 behandlinger!

Mit navn er Line Jensen jeg er 44 år jeg bor på en gård med min kæreste og vores to skønne børn. Mit første møde med akupunktur var da vi selv for flere år siden var i behandling for barnløshed. Som det er de fleste bekendt er det noget der dræner kroppen voldsomt. Her følte jeg på egen krop akupunkturens stor potentiale (både på det fysiske og psykiske plan), dog uden at være mig helt bevidst om hvad der gjorde hvad - Langt mere klarhed er kommet til mig via min uddannelse til akupunktør - men det gjorde ikke virkningen og resultaterne mindre dengang.

Min erfaring gennem 22 år som sygeplejerske drager jeg dagligt nytte af i mit nuværende erhverv som akupunktør. Jeg er mig meget bevidst om potentialet ved en kombination af vestlig medicin og traditionel kinesisk medicin herunder bl.a. akupunktur. Endvidere er det med glæde og stolthed, at jeg ikke sjældent erfarer at akupunkturbehandling har en enorm gennemslagskraft i tilfælde hvor den vestlige medicin kan" komme til kort". Mine seneste eksempler herpå er,

*Fertilitet/barnløshed og gentagne aborter
*Nedsat sædkvalitet
*Ansigtssmerter /trigenimusneuralgi
*Smerter i kroppen der kommer og går og flytter sig
*Stress angst og mild depression
*Indre uro og søvnløshed
*Gener i forbindelse med overgngsalderen
*Astma
*Rygestop
*Dæmpning af sukkertrang ved ønske om vægttab.
*kroniske bylder gennem 40 år
*Tilbagevendende infektioner eks. i bihuler
*Stressrelaterede lidelser så som Søvnløshed og voldsomt Temperament samt indre uro
*Stærke uforklarlige skuldersmerter
*Sportsskader( herunder smerter i bevægeapparatet og hælspore, slatter knæ)
*Nyopståede forkølelsesgener
*Allergi hos børn og voksen
*Problemer omkring menstruation(ingen blødning, for meget blødning, uregelmæssig blødning)
*Gener under og efter kemo behandling
* mm.

At overlade sig til et andet menneske til akupunkturbehandling kan for mange mennesker føles grænseoverskridende. I langt de fleste tilfælde ender det dog med at mine klienter formår selv at nyde den første behandling. Jeg går nemlig stile frem i det tempo du er klar til. Grundig information og tryghed er for mig en forudsætning for et godt og udbytterigt samarbejde mellem klient og behandler. Desuden vil virkningen af nålene, altså påvirkningen af meridianerne/energibanerne gøre at du ret hurtigt selv mærker en forskel og derved slapper mere af. Det er meningen at du skal kunne ligge helt afslappet og lytte til dejlig musik den halve time nålene virker - og dette helt uden smerter fra nålene.

Hvis det du er plaget af ikke er nævnt ovenfor er du meget velkomme til at kontakte mig på mail eller telefon - 60770052 /line@aku.nu så vil jeg fortælle dig om det er noget jeg har erfaring med.
Akupunktur er virkelig noget alle burde unde sig selv at prøve, da der jo ikke tilføres noget men blot justeres i de energier vi i forvejen har så dejlig balance opnås!

Jeg ser frem til at møde dig
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.