CHT & Skanderborg Akupunkturklinik

Kim Demuth)
RAB Akupunktur
RAB Zoneterapi
Birkevej 15
8660 Skanderborg
Tlf: 24499939
Telefon: 24499939
Telefontid: 7.30 - 8.00
Akupunktur
Zoneterapi
Om centret - og lidt om mig selv

Idegrundlag

Der arbejdes med en kvalitet i centret, der betyder, at der tages hensyn til den enkelte, samt at der vil blive ydet en realistisk indsats for en terapeutisk helhedsbetragtning i overensstemmelse med krop, sind og ånd princippet. Det primære behandlingsmål er at opnå en hensigtsmæssig balance imellem de tre begreber og samtidig opnå det bedst mulige resultat for klienten.

Lidt om mig selv

Jeg er uddannet fysiurgisk massør, Reiki Master og spirituel healer i Australien. I Danmark har jeg uddannet mig til zoneterapeut, akupunktør (i.h.t den Traditionelle Kinesiske Medicin) og psykoterapeut, I forløbet har jeg suppleret mine uddannelser med kurser i auriculoterapi, laserterapi, posturologi, irisanalyse og kostvejledning (se mere på www.kontakt@skanderborgakupunkturklinik.dk).

Medlem af PA (praktiserende Akupunktører).

Jeg har i de sidste 4 år (fra 2014) været med i udviklingen af Amino Neuro Frequency (ANF) terapien.
Er nu uddannet Holistic therapist og master instructor. Se mere på www.skanderborgakupunkturklinik.dk eller www.aminohealthcare.com.

Kvaliteten til mig selv, er løbende ajourførsel og videreuddannelse indenfor de valgte terapiområder.

Jeg har rejst verden rundt flere gange, senest i år 2000/2001, sammen med min familie. Den tur gik primært til Australien og New Zealand. På vej hjem gik turen omkring Kina for at arbejde lidt på 2 forskellige hospitaler indenfor akupunktur.


Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.