Annie Hess Larsen

Jægersborg Alle 166 - 10 A
2820 Gentofte
Tlf: 42587741
Telefon: 42587741
Telefontid: 9-16

Fagområder

Rehabilitering og hjælpebehandling af Blodkarsygdom og slagtilfælde
Sportsskader

Vægttab

Ryg Problemer

Overgangsalder
Rygstop

Kronisk Smerter

Stress

Søvnerbesvær
“Jeg er motiveret af et brændende ønske om at hjælpe mennesker, der kæmper med helbredsmæssig udfordringer. Akupunktur behandling kan meget mere end de fleste tror “.
Jeg har siden min barndom været meget interesseret i klassisk kinesiske kultur, hvor sundhedsregler og traditionel kinesisk medicin (TCM) naturligvis også flyder meget. Jeg begyndte for alvor, at interessere mig for traditionel kinesisk medicin, da jeg blev vidner til mennesker omkring mig kom i ubalance med deres krop grundet en moderne, stresset livsstil.

Hen ad vejen er det blevet til en uddannelse som akupunktør, jeg er diplomcertificeret akupunktør (RAB) fra København og Århus Akupunktur Skole og er RAB godkendt af sundhedsstyrelsen og er medlem af P.A. (Praktiserende Akupunktører). Akupunktur uddannelsen fra KAAS er anerkendt af det internationale forum European Traditional Chinese Medicine Association (ETCMA). Derudover har jeg diplom i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Jeg studerede under Shi Xuemin, en stormester i traditionel kinesisk medicin.

Jeg tror stærkt på, at akupunktur og moxibustion er fantastiske redskaber. Mennesker har brugt disse metoder i 5.000 år til konditionering og sundhedsbevaring. Jeg har en brændende tror på, at de også kan hjælpe det moderne menneske med at klare dagligdagens udfordringer, både fysisk og mentalt.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.