Annie Hess Larsen

Skodborg Strandvej 151
2942 Skodsborg
Tlf: 42587741
Telefon: 42587741
Telefontid: 8-16
Jeg har siden min barndom været meget interesseret i klassisk kinesiske kultur, hvor sundhedsregler og traditionel kinesisk medicin (TCM) naturligvis også flyder meget.
Jeg har siden min barndom været meget interesseret i klassisk kinesiske kultur, hvor sundhedsregler og traditionel kinesisk medicin (TCM) naturligvis også flyder meget. Jeg begyndte for alvor, at interessere mig for traditionel kinesisk medicin, da jeg blev vidner til mennesker omkring mig kom i ubalance med deres krop grundet en moderne, stresset livsstil.

Hen ad vejen er det blevet til en uddannelse som akupunktør, jeg er diplomcertificeret akupunktør (RAB) fra København og Århus Akupunktur Skole og er RAB godkendt af sundhedsstyrelsen og er medlem af P.A. (Praktiserende Akupunktører). Akupunktur uddannelsen fra KAAS er anerkendt af det internationale forum European Traditional Chinese Medicine Association (ETCMA). Derudover har jeg diplom i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære.

Jeg tror stærkt på, at akupunktur og moxibustion er fantastiske redskaber. Mennesker har brugt disse metoder i 5.000 år til konditionering og sundhedsbevaring. Jeg har en brændende tror på, at de også kan hjælpe det moderne menneske med at klare dagligdagens udfordringer, både fysisk og mentalt.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.