Actera Klinik Viborg

Sinna Maagaard)
RAB Akupunktur
Østergade 5b
7850 Stoholm
Tlf: 29285852
Telefon: 29285852
Telefontid: 9.00 og 15.00 eller indtal besked

Fagområder

Akupunktør
Øreakupunktur
Posturologi
Massage
Distal blodtryksmåling
Actera. Laser
Akupunktur anvendes til behandling af både akutte og kroniske sygdomstilstande samt til smertelindring(Herunder knæsmerter, rygsmerter, skuldersmerter og hovedpine) og forebyggende behandling.
Velkommen til min klinik.
Når du vælger behandling i Actera Klinik Viborg, bliver du behandlet af autoriseret sygeplejerske og akupunktør Sinna Maagaard

Jeg har været selvstændig og drevet Actera klinik Viborg fra 2002 til 2004 i Viborg . Jeg valgte derefter at flytte klinikken hjem på gården i Mønsted, hvor jeg drev klinikken fra hjemmeadressen til 2010. Jeg driver nu en klinik på 90 kvm. i Stoholm, hvor jeg kan tilbyde disse behandlinger som du kan læse om på www.actera-viborg.dk. Jeg har igennem livet, tilegnet mig en del erfaring omkring menneskets lidelser på godt og ondt. Jeg ser mennesket som en helhed og vurderer udfra samtale og undersøgelser, hvordan jeg skal behandle og vejlede dig. Jeg uddanner mig løbende indenfor, forskellige behandlingsformer, der har relation til akupunkturens og min personlige filosofi.

Jeg gør meget for at informere dig om, hvad du selv kan være med til at gøre, for at ændre på din situation. Her benytter jeg mig af min uddannelse og erfaring som sygeplejerske, akupunktør og menneske. Jeg er glad for mit arbejde og lægger humør og passion og energi i det jeg laver. Det betyder meget for mig at hjælpe et menneske til et bedre liv.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1995 og har bl.a. erfaring fra Intensiv- og operations afdelingen på Viborg sygehus. Desuden har jeg uddannelser indenfor alt det du kan læse om på www.actera-viborg.dk

I klinikken er det muligt at få fortaget en kredsløbsmåling d.v.s. der måles blodtryk i armene. I tillæg hertil måles blodtrykket med en ultralyds-dobbler i benene. Her udfra kan det vurderes hvorledes blodgennemstrømningen er i benene. Denne undersøgelse er med i vurderingen af hvordan behandlingen gribes an.

I klinikken er det muligt at få behandling med:
Akupunktur - Massage - laser, Actera Og Galileo.


Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører og er dermed godkendt som SA. SA står for sundheds autoriseret Sygeplejerske. Dette giver adgang til betalt behandling i min klinik, fra forskellige sundheds forsikringer.
Se hvilke krav, der stilles til behandlere på www.aku-net.dk.

Glæde mig til at høre fra dig.

KH
Akupunktør Sinna MaagaardJeg er RAB godkendt indenfor akupunktur.
Du er velkommen til at kontakte mig pr. telefon hvis du har spørgsmål.

Med Venlig Hilsen

Akupunktør og Sygeplejerske

Sinna Maagaard
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.