Nordisk Akupunkturuddannelse

Hos Nordisk Akupunkturuddannelse (NOAK) er vi utrolig stolte over at kunne tilbyde den niveauvurderede PA-akupunkturuddannelse i Danmark.

“Det betyder så meget at vores PA-godkendte uddannelse nu er niveau vurderet og kommet så højt op på skalaen. Der findes rigtig mange akupunkturuddannelser i Danmark, og vi har altid haft som mål at være blandt de bedste. Denne vurdering viser, at vi er seriøse og på et højt fagligt niveau, og de studerende får noget for pengene. Det er en anerkendelse af det, som Nordisk Akupunkturuddannelse altid har stået for".
- Skoleleder Vibeke Bergfors

3-årig intensiv uddannelse på højt fagligt niveau

Uddannelsen er en af de mest omfattende i Danmark, med nogle af landets højest kvalificerede undervisere, såvel indenfor akupunktur samt undervisningserfaring. Vi har Nigel Ching som faglig ansvarlig og har i 2018 fusioneret vores uddannelse med en anden akupunkturuddannelse, hvor Claus Sørensen er faglig ansvarlig. Dette betyder at vi tilbyder en uddannelse, hvor der undervises på det højeste faglige niveau indenfor pulsdiagnosticering.

Som den eneste skole i Europa har vi også fået mulighed for at integrere “Meridianpalpering og diagnose” efter professor Wang Ju-Yi’s principper.

Vi lægger stor vægt på at de studerende tillige udvikler praktiske færdigheder, og introduceres til de naturlige kompetencer der forventes af en veluddannet akupunktør, herunder etik, empati, kommunikation og hygiejne. Vi fokuserer på at give de studerende en meget grundig erfaring med patientbehandlinger, og behandler minimum 30 patienter sammen med hver enkelt studerende.

Opbygning

Uddannelsen er bygget op omkring weekend undervisning, 1-2 gange om måneden. Det samlede timetal er for teoridelen 2499 timer, og for praktikdelen er det 1200 timer. Incl. selvstudie bliver det samlede timetal på 3699 timer.

Hjemmearbejdet består både i selvstændigt arbejde men også i gruppearbejde. De studerende skal aflevere opgaver og på egen hånd øve journaloptagelse og behandling af klienter.

Hver undervisningsweekend starter med en lille test i emnet fra sidste weekend, efterfulgt af spørgsmål.

Weekenden afsluttes med en opgave som afleveres den følgende undervisningsweekend. Den studerende får at vide hvilke emner de skal læse til den næste weekend.

Uddannelsesforløbet er meget praksis nært så du kommer til at mestre såvel den håndværksmæssige del som den fag faglige / akademiske del. Teori og praktik er i forholdet 4:3

Uddannelsen vil gøre den studerende i stand til at blive RAB- Registreret, Registreret Alternativ Behandler, og vil kunne giver ret til momsfritagelse og optagelse hos PA- Praktiserende Akupunktører.
Uddannelsesniveauet giver desuden mulighed for at yde behandlinger med ret til tilskud fra Sygesikringen Danmark og sundhedsforsikringer.

Som studerende på Nordisk Akupunkturuddannelse udfordrer vi dig på mange områder

·       Teoretisk indlæring, hvor test og opgaver sikrer at stoffet er forstået, og at undervisningen har været fyldestgørende

·       håndværksmæssig kunnen og præcision,

·       arbejde med energier, din evne til at sanse qi

·       sociale kompetencer

·       etisk, åben og professionel kontakt med klienter og medstuderende, med respekt for det

·       enkelte menneske

·       kommunikation, supervision dit syn på sundhed og sygdom.

Undervisningen foregår primært på dansk og undervisningsmaterialet vil primært være på dansk. Der udleveres løbende gratis undervisningsmateriale i form af kopier.

Det siger vores studerende

"Jeg har valgt at rejse efter uddannelsen, fordi jeg mener det er den bedst funderede faglige uddannelse. Jeg har talt med flere skoleledere fra andre uddannelser.

Jeg er vant til at rejse efter uddannelser med den største faglighed.
Uddannelsen har levet op til sit faglige niveau.

Det er rart at være her.
Underviserne er gode til at lytte og give os gode tilbagemeldinger."

- Thomas Mørch, Kiropraktorhuset

"Skolen tager virkelig udgangspunkt i at hjælpe én igennem og ser på, hvor man er henne, og hvad man har brug for”

- Vibeke Hemmet, VH-akupunktur

Kontakt skolen

Du er meget velkommen til at besøge os for en uforpligtende samtale, hvor du også kan høre nærmere om uddannelsen. Du kan aftale tid til et møde på

TLF: +45 20 24 14 37

Mail: vibeke@bergfors.dk

Vi glæder os til at møde dig.

Du kan gå til skolens hjemmeside her: https://noakud.dk/

NORDISK AKUPUNKTURUDDANNELSE

Vadstrupvej 41, 1. sal
2880 Bagsværd
Denmark