Nord Akupunktur Klinik i Gilleleje, v/ Marina Povlsen

Marina Povlsen)
RAB Akupunktur
Birkehusvej 35
3250 Gilleleje
Tlf: 29 33 06 98
Telefon: 29 33 06 98
Telefontid: Mandag / fredag kl. 08 - 19. Lørdag / søndag efter aftale. Udenfor åbningstiderne, send gerne en sms .

Fagområder

Alle former for smerte
Rygsmerter og iskias
Frossen skulder og tennisalbue
Gigtsygdomme i led og muskler
Hovedpine / migræne
Betændelse i bihuler og mellemøre
Eksem / psoriasis
Astma
Allergi / høfeber
Mave- og tarmlidelser
Stress og spændinger
Søvnløshed
Afhængighed
Kvindelige lidelser
Urinvejslidelser
Jeg er meget dedikeret og elsker at tage mig godt af mine klienter. Jeg har nemlig det bedst, når jeg gør en forskel ved at hjælpe andre. Det er min signatur!
Jeg er uddannet akupunktør i Danmark i "København og Aarhus Akupunkturskole" og i Vietnam. Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) er jeg forpligtet til efteruddannelse og til opdateret førstehjælpskursus hvert 2. år. Jeg er også sundhedsautoriseret (SA) og RAB-registreret.

Når du kommer i klinikken, vil du mærke hvor meget jeg er interesseret i og villig til at lytte til dine kropslige problemer, psykiske klagepunkter og dit liv. Jeg har meget empati og sætter pris på at forstå din situation, problem eller lidelse før jeg begynder at behandle. Når du kommer til mig og gerne vil behandles, vil jeg først spørge ind til det eller undersøge dig, indtil jeg forstår situationen.

Prøv akupunktur og oplev, hvordan denne anerkendte behandling kan hjælpe dig. Har du nu og da været enten resigneret eller desperat, fordi traditionelle behandlinger af din sygdom ikke har virket? Har du fået at vide, at der ikke er mere at gøre, så du må leve med smerterne eller sygdommen? For nogle er alternativ behandling en helt fremmed verden, men faktisk kan akupunktur her gøre en forskel for rigtig mange – og det gælder også mennesker, som er blevet erklæret kronisk syge
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.