Hong Truc Akupunktur

Thi Hong Truc-Do
Risingsvej 14
5000 Odensen C
Tlf: 40 98 91 79
Telefon: 40 98 91 79
Sundhedsautoriseret behandler ( SA)
Jeg har mere selvtillid til at udføre akupunktur, da jeg har haft læst til læge i Vietnam og jeg er uddannet og arbejdet som sygeplejerske her i Danmark. Jeg arbejder stadig væk som sygeplejerske på en medicinsk afdeling, Geriatrisk afdeling på OUH. til hverdag oplever jeg mange flere Patienten der er dårligt og har brug for akut hjælp. Jeg er vant til at handle akut ved behov. Min kollegaer siger jeg er en dygtig og omhyggeligt sygeplejerske.
Mine klienter siger og skriver ned i bogen om akupunkturs behandling: klienten ros mig at akupunktur virker på dem. især ryggen, skuldens, hoftes, knæs problem.
Jeg ser menneske som er en del af helheden og er unikt.
Jeg har mere selvtillid til at udføre akupunktur, da jeg har haft læst til læge i Vietnam og jeg er uddannet og arbejdet som sygeplejerske her i Danmark.
Jeg ser menneske som er en del af helheden og er unikt.
Jeg dygtiggøre, efteruddannelse akupunktur i Vietnam januar 2020. Jeg rejser ofte hver 2 år til Vietnam, hvor jeg oprindeligt kommer fra og efteruddanne akupunktur.
kan afhjælpes til flere smerte , perifer nervesystem f.eks. nerve nr.7 som medfører skæver ansigtet, på engelsk hedder: Bell's Palsy.
Kan afhjælpes KOL patienten, som reduceres indlæggelse om vinteren.
kan afhjælpes Klienten som ledder af migræne, og stress, søvnløshed.
Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.