Haubro Akupunkturklinik

Jenny Krogh Jakobsen
RAB
Bandsholmvej 43, Haubro
9600 Aars
Tlf: 60 68 77 21
Telefon: 60 68 77 21
Telefontid: ring på mobilnr.(arbejder jeg,ringer jeg tilbage)
Akupunktør
Jeg er uddannet i Klassisk Kinesisk Akupunktur og RAB registreret i en (af sundhedsstyrelsen) godkendt forening. Jeg har arbejdet som sygeplejerske i godt 30 år. Det har givet en solid sygdomsindsigt og menneskekundskab, og dette erfaringsgrundlag er en stor styrke i mit daglige virke. Akupunktur er godt til at skabe balance og fjerne blokeringeri kroppen. Har man noget som lægen siger, man må lære at leve med, så kunne akupunktur være en mulighed at afprøve. Det jeg hyppigst behandler er alle mulige slags smerter så som migræne, hovedpine, nakke-, ryg-, lændesmerter, ischias, skulder-, albue-, håndledssmerter. Mange kvinder har menstruationssmerter, PMS, blødningsforstyrrelser, manglende graviditet, hedeture hvor akupunktur er værd at prøve.
Psykiske problemer som depression, udbrændthed, stress, uro, angst, søvnbesvær behandles ofte effektfuld med nåle. Andre indre lidelser som astma, allergi, høfeber, myggestikallergi, ekzem og kløe kommer mange med. Ved akutte skader kan man med nåle få væske-, og blodansamlinger sat i bevægelse med hurtigere mobilitet og lægelig vurdering til følge. At styrke immunforsvaret er vigtigt til mange tilstande, fx kronisk infektion som prostatitis(blærehalskirtel-,bihulebetændelse og ved efterbehandling af kræft (kemo/stråler) er det oplagt.
Ved muskulært betingede smerter behandler jeg spændingerne (triggerpunkter)med akupunktur SE MEGET MERE PÅ: www.haubro-akupunkturklinik.dk

Du vil blive kontaktet af den valgte behandler.

Hurtig forespørgsel

Send en besked eller spørgsmål direkte til denne behandler.